Ida Stellingwerf interieurontwerp en kleuradvies voor jong en oud

Ida Stellingwerf interieurontwerp en kleuradvies voor jong en oud van Ida Stellingwerf Interieurontwerp En Kleuradvies

Door: Ida Stellingwerf Interieurontwerp En Kleuradvies  16-10-2008

De Beverwijker,Oktober 2008

Ida Stellingwerf
Interieurontwerp en kleuradvies voor jong en oud

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die een interieurontwerper in de arm nemen. Helaas zijn er altijd nog mensen die het zien als een overbodige luxe, die de kosten onnodig opdrijft. Dat hoeft gelukkig helemaal niet zo te zijn, vaak kan het zelfs een besparing opleveren omdat het u behoedt voor verkeerde keuzes en/of aankopen.
Ida Stellingwerf is niet gebonden aan bepaalde merken of producten en adviseert u zonder belangenverstrengeling, waardoor u de vrijheid heeft uw favorieten te kopen waar u wilt!
Of het nu gaat om een hele verbouwing, het ontwerp van een meubelstuk op maat of een eenmalig advies aan huis, bij Ida Stellingwerf is het allemaal mogelijk. Vanuit uw eigen situatie kunt u aangeven waar u behoefte aan heeft.

Ida Stellingwerf is deskundig op het gebied van interieurontwerp en kleuradvies
Voor mondeling advies komt zij graag bij u langs, om op een gezellige manier leuke woonideeën en interieurtips met u te bespreken of u te inspireren uw eigen creativiteit aan te spreken. Misschien heeft u het gevoel dat er iets aan uw interieur ontbreekt, heeft u gewoon dat zetje in de goede richting nodig, of wilt u alleen een ander kleurtje op de wand….
Aan ontwerpen die meer tijd vergen gaat een kennismakingsgesprek vooraf en wordt in overleg met u bepaald op welke basis de werkzaamheden verricht gaan worden.
In dit (gratis ) intakegesprek worden uw wensen geïnventariseerd en zal worden besproken wat u wel en niet kunt verwachten.
Ida Stellingwerf werkt met een vast voordelig uurtarief, de cliënt kan zelf aangeven van welke diensten hij gebruik wil maken. De werkzaamheden kunnen uiteenlopen van enkele uurtjes advies, tot een totale begeleiding en alles wat daar tussen zit.
Wat u voor een advies kwijt zult zijn is afhankelijk van uw wensen en de opdracht die u gaat plaatsen.

Interieurontwerp
Niet alleen complete ontwerpen voor een interieur zijn aan Ida Stellingwerf toevertrouwd, ook het ontwerpen van meubilair op maat behoort tot de mogelijkheden.
Ida Stellingwerf kijkt met een kritisch oog en nieuwe frisse invalshoeken naar de opstelling van meubilair, het gebruik van materialen en de kleurstelling van het interieur om daarna met een gedegen advies te komen.

Kleuradvies
Kleuren kunnen zorgen voor sfeer of kunnen de illusie wekken van ruimte, diepte warmte en licht.
Kleur kan elke ruimte drastisch veranderen. Door de vele soorten verf die tegenwoordig tot onze beschikking staan, zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.
De ene persoon is gevoeliger voor kleurbeleving dan de ander. Kleuren kunnen zelfs van invloed zijn op ons gemoed, ze kunnen zowel stimulerend als rustgevend werken.
De uiteindelijke beleving van kleur en materiaal is ondermeer afhankelijk van de lichtval en invloed van omgevingskleuren. Zelfs de ligging van het raam waardoor het licht de ruimte binnen komt en de verhouding waarin bepaalde kleuren worden toegepast, spelen een belangrijke rol bij het kiezen van het juiste kleurenpalet. Omdat we de kleuren in huis niet zo gemakkelijk verwisselen als onze kleding is het belangrijk een weloverwogen keuze te maken.
Ida helpt u graag bij het maken van deze belangrijke keuze.
Door de situatie ter plaatse te bekijken probeert zij er voor te zorgen dat het resultaat voldoet aan uw persoonlijke en emotionele behoefte en past bij uw levensstijl

Kortom, veel mogelijkheden voor particulieren en bedrijven.
Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u mijn website www.idastellingwerf.nl  bezoeken.

U kunt natuurlijk ook contact op nemen met Ida Stellingwerf, zij staat u graag te woord of komt op uw uitnodiging persoonlijk bij u langs.

Ida Stellingwerf, tel; 0251-243706 of 06-29302575.
Een e-mail sturen kan ook: [email protected].


Contact Ida Stellingwerf Interieurontwerp En Kleuradvies

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share