IJmond Tours

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wilhelminastraat 26 , 1941 BL Beverwijk, Noord-Holland

E-mail

Over IJmond Tours

IJmond Tours is gespecialiseerd in personenvervoer. Wij vervoeren grote groepen mensen (tot twintig personen) met onze luxe touringcar voor uiteenlopende reizen. Al onze diensten zijn erop gericht om een optimale service te bieden en dat bovenal scherp geprijsd. Onze diensten bieden we door geheel Nederland aan en tevens verzorgen we reizen naar skigebieden. Ook verzorgen we geheel verzorgde stedentrips naar bijvoorbeeld Brussel.

Comfort en luxe
Reist u met onze nieuwe touringcar, dan kunt u rekenen op comfort en luxe. Onze touringcar is standaard voorzien van alle gemakken. Zo komt u uitgerust op de plek van bestemming aan. Er is plaats voor 20 personen. Niet alleen de luxe, comfortabel uitgevoerde touringcar voorziet in uw behoeften. Ook de chauffeur wil de reis zo aangenaam mogelijk voor u laten verlopen. Tijdens de reis kunt u voor alle vragen bij hem terecht. Vervoer op maat, voor zowel particulieren als bedrijven, dat is wat wij voor u kunnen betekenen!

Onze voorzieningen
Tijdens de rit zit u in comfortabele stoelen. Voor personen met rugklachten zijn deze stoelen uitermate geschikt. Op warme dagen voorziet onze airco de touringcar van de nodige koele lucht. Gedurende korte maar ook langere reizen is dit wel zo aangenaam. Naast luxe stoelen en airco is er tevens een dvd-installatie aanwezig. U kunt hier in overleg gebruik van maken.

Skispullen
Ook voor uw skispullen hebben we een gedeelte van onze touringcar ingeruimd. Zo kunt u uw skispullen opbergen in onze skibak.

Betaalmogelijkheden
Boekingen kunnen vooraf per bank worden overgemaakt of u kunt bij ophalen betalen middels contant, pin of credit card.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over onze touringcar? Op onze website kunt u foto’s bekijken, van zowel de buiten- als binnenkant genomen. Wilt u meer weten over bepaalde voorzieningen die in de touringcar aanwezig zijn, of hebt andere vragen? U kunt in dat geval ons contactformulier invullen.

Direct boeken?
U kunt ons natuurlijk ook direct boeken.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Diners Club, Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is IJmond Tours in Wilhelminastraat 26, Beverwijk Noord-Holland 1941 BL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Beverwijk Noord-Holland, 1941 BL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826170]