Kloek en Van Lieshout Fysiotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Romerkerkweg 26 , 1942 EZ Beverwijk, Noord-Holland

E-mail

Over Kloek en Van Lieshout Fysiotherapie

We werken in onze praktijk met vier ervaren fysiotherapeuten, waaronder één NVFS-Sportfysiotherapeut©.
Onze doelgroepen zijn mensen met bewegingsproblemen in de ruimste zin van het woord. Klachten aan spieren
en gewrichten kunnen zeer complex zijn en dit vraagt tijd en aandacht van onze fysiotherapeuten. Ons uitgangspunt is niet de pijn of stijfheid, maar vooral de beperkingen en problemen die u als mens daar van ondervind. Het belangrijkste is dat u als patiënt uw leven weer kunt oppakken op een zo hoog mogelijk niveau. We zijn geschoold in een breed aanbod aan therapieën, zodat we altijd kunnen kiezen de methode die het best aansluit bij de mogelijkheden van de patiënt en de fase waarin het herstel zich bevindt. Voor onze inzet vragen we wel de medewerking van onze patiënten, immers zonder het opvolgen van adviezen,het oefenen van vaardigheden of het uitvoeren van – soms wat saaie – oefeningen, kunnen we geen goede resultaten garanderen.
Voor sporters hebben we extra mogelijkheden om terug te komen naar het gewenste niveau. Een uitgebreide analyse van de sport,het gebruikte materiaal en de gevolgde trainingsmethoden vormen de basis voor de zoektocht naar de oorzaak van de klachten.Lichamelijk onderzoek en vaardigheidstesten geven de informatie die nodig is om te komen tot een goed behandelplan. In overleg met de sporter worden de behandeldoelstellingen bepaald en beoordeeld op hun haalbaarheid, waarna de behandeling kan starten. In principe behandelen we alle patiënten volgens deze ideeën, maar liggen de accenten en doelstellingen uiteraard anders. Als aanvulling op onze diensten kunt u bij ons ook terecht voor kleine hulpmiddelen als braces, tape en oefenmaterialen.
Heeft u een behandeling nodig of wilt u advies, neem dan gerust contact met ons op.
Hans Kloek, Menno van Lieshout, Manon Slagter-Mink en Anouk Cornel

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kloek en Van Lieshout Fysiotherapie in Romerkerkweg 26, Beverwijk Noord-Holland 1942 EZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Beverwijk Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beverwijk Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beverwijk Noord-Holland, 1942 EZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826159]