Masal Musical & Dance Center

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kuikensweg 82 A , 1945 EP Beverwijk, Noord-Holland

E-mail

Over Masal Musical & Dance Center

Jong, swingend, persoonlijk en een tikkeltje eigenwijs...
Na zes jaar Dansstudio gaat Masal dit nieuwe seizoen verder als Masal Musical & Dance Center. Wie wil dansen en/of zingen & acteren gaat zich thuis voelen bij Masal Musical & Dance Center! Musical is populair en ook nog eens heel erg goed voor je ontwikkeling. Dans (houding, conditie, coördinatie) Acteren (inleving, uitleving, presentatie) en Zang (stemgebruik, ademhaling) vormen samen een unieke formule voor het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen. En het is zo leuk, het gaat als het ware vanzelf. Je hoeft niet de allerbeste te zijn, altijd vooraan te staan en het hardst te schreeuwen. Bescheiden, stille en verlegen kinderen vinden een veilige plek bij Masal, enthousiasme is het allerbelangrijkste. Alleen dansen kan natuurlijk ook, er is een divers aanbod van swingende danslessen. Voor wie meer wil en meer in huis heeft, gedreven is en niet bang om hard te werken, heeft Masal ook een selectieklas en een Muziektheaterdansgroep (voor volwassenen). Daarnaast kun je ook lessen volgen van de Telekids Musicalschool & RTL Talent Academy bij Masal. Persoonlijke aandacht en plezier in de lessen staan voorop. Ook kwaliteit en zorg voor je lichaam zijn heel belangrijk. Daarom worden er in de dansstudio ook lessen gegeven als Yogalates en Tai Chi / Qi Gong. Kom eens langs aan de Kuikensweg om sfeer te proeven en een les mee te doen!

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo
-
Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dance Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Masal Musical & Dance Center in Kuikensweg 82 A, Beverwijk Noord-Holland 1945 EP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Theater diensten in Beverwijk Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beverwijk Theater per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beverwijk Noord-Holland, 1945 EP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820800]