Middelkoop Transporten En Verhuizingen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lijndenweg 25 , 1948 ND Beverwijk, Noord-Holland

E-mail

Over Middelkoop Transporten En Verhuizingen

Naast de complete dienstverlening en de oplossingsgerichte manier van werken, onderscheidt Middelkoop zich al sinds jaar en dag op het gebied van service en flexibiliteit. Vele langdurige relaties met opdrachtgevers zijn hiervoor het beste bewijs.

Wij zien altijd uit naar nieuwe opdrachtgevers zowel op het gebied van verhuizingen, als op het gebied van logistieke dienstverlening zodat wij ook hun logistieke vraagstukken kunnen oplossen.
Om optimaal te kunnen inspelen op de moeilijke economische omstandigheden van de laatste jaren, is bij Middelkoop de efficiency van de bedrijfsmiddelen tegen het licht gehouden.
Hierin is geen plaats meer voor vrachtwagens met een enkele specifieke functie.

De huidige transportvloot bestaat uit 50 multifunctionele vrachtwagens, waardoor met minder auto's hetzelfde volume aan vracht vervoerd kan worden. Binnen deze benadering is het wagenpark in Beverwijk ingericht voor o.a. zwaar vervoer, zoals rollen staal voor Tata Steel (het voormalige Corus - Hoogovens).

In Beverwijk beschikt Middelkoop over ruime opslag & distributie capaciteit.
De vestiging in Beverwijk heeft een oppervlakte van 7.000 m2 aan opslagloodsen en buitenterrein. Begin 2004 is deze capaciteit meer dan verdubbeld, door aankoop van een naastgelegen bedrijfshal en buitenterrein met een oppervlakte van 8.000 m2.

De totale oppervlakte aan opslagloodsen en buitenterrein in Beverwijk is ruim 15.000 m2. Moderne magazijnen met de benodigde beveiliging & infrastructuur garanderen een veilige en accurate opslag.

Net als het verzorgen van complete transporten, zijn wij specialist in het verzorgen van uw distributieproces.Wij verzorgen de distributie van uw orders snel en accuraat door heel Europa.

Met behulp van ons order entry systeem blijft u op de hoogte van uw zending.

Kaart

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Middelkoop Transporten En Verhuizingen in Lijndenweg 25, Beverwijk Noord-Holland 1948 ND uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Beverwijk Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beverwijk Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beverwijk Noord-Holland, 1948 ND, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3663358]