Workshop Social media

Door: Populusart  10-08-2011
Trefwoorden: Coaching, Training, Workshop

Social Media Basis (Particulieren en ZZP’ers)

LinkedIn, Twitter en Facebook zijn niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Deze nieuwe vorm van netwerken heeft met een enorme snelheid ook Nederland veroverd. Helaas zijn websites als Twitter en LinkedIn nog niet in het Nederlands vertaald. Daarnaast is het voor veel mensen nog steeds een drempel omdat het redelijk wat tijd kost om zelf alles te leren.

Het doel van deze workshop is dat u leert hoe eenvoudig en laagdrempelig deze nieuwe methode van solliciteren en netwerken is. Met een goed LinkedIn profiel laat u zien dat u met de tijd meegaat, kennis heeft van Social Media en in staat bent om te netwerken. Ook wordt u beter zichtbaar voor recruiters en personeelsbemiddelaars en vergroot u uw kansen op de arbeidsmarkt. Tijdens de Social Media workshop voor beginners wordt er ook een korte uitleg gegeven over andere vormen van social media, te denken valt aan Hyves, Youtube en Flickr.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te laten zien waar u goed in bent, misschien bent u wel een ZZP’er en wilt u Social Media gebruiken om nieuwe klanten te werven. Maakt u zich geen zorgen, zodra u de smaak te pakken heeft na deze workshop, bent u straks een stap voor op de rest. Deze workshop is speciaal bedoeld voor mensen die het graag op een eenvoudige manier willen leren. Tijdens de workshop wordt er geen onderscheidt gemaakt tussen ervaren gebruikers en gebruikers zonder ervaring. U hebt de gelegenheid om thuis, na de uitleg, zelf een profiel aan te maken met behulp van de Nederlandse handleiding. Daarnaast kunt u ook online hulp vragen bij mensen in uw groep. We vinden het leuk als u erbij bent!

Trefwoorden: Coaching, Cursussen, Educatieve Projecten, Social Media, Training, Workshop

Andere producten en diensten van Populusart

Bedrijfsuitje van Populusart thumbnail
07-09-2011

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes bij Populusart is succes verzekerd. Elkaars "kop" boetseren is een leuke soms hilarische manier om elkaar eens met andere ogen te bekijken.


10-08-2011

Cursus fotografie

Cursus fotografie voor beginners, vervolg cursus en cursus fotobewerking bij Populusart


Hoofden boetseren van Populusart thumbnail
30-03-2011

Hoofden boetseren

In de sfeervolle ambiance van Populusart is het heerlijk vertoeven om samen met collega's elkaars hoofden te boetseren.


Schilderles van Populusart thumbnail
30-03-2011

Schilderles

Iedereen kan schilderen. In een ontspannen sfeer uw creativiteit ontdekken tijdens  de schilderles bij Populusart