Prent Loodgietersbedrijf BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Arendsweg 36 , 1944 JE Beverwijk, Noord-Holland

E-mail

Over Prent Loodgietersbedrijf BV

Welkom bij Loodgieters- en installatiebedrijf J.Prent b.v

Al sinds 1955 de vakman voor al Uw voorkomende loodgieterswerkzaamheden en een uitgebreid assortiment loodgietersbenodigdheden op voorraad !

Ons bedrijf is in 1955 opgericht door Dhr J. Prent sr., aan de Arendsweg 36, na een grondige verbouwing werd er met trots een mooie winkel geopend met vooral gashaarden, geisers, wasmachines en kookapparatuur. Vanaf 1976 is dit familiebedrijf overgegaan van vader op zoon, die het vak van jongs af aan heeft meegekregen en het gemaakt heeft tot wat het nu is, een vertrouwd bedrijf met een goede naam in de regio.

Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf en aangesloten bij o.a. de Uneto-V.N.I. vakorganisatie, Sterkin (stichting erkenningsregelingen Installatiebranche) en SEI (stichting Erkenning Installatiebedrijven).

Bezoek onze compleet ingerichte showroom aan de Arendsweg 36 te Beverwijk, of U nu komt voor advies, een onderdeel, voor een complete badkamer of c.v. installatie, U bent bij ons aan het goede adres.

C.V. ketels

Voor een compleet nieuwe verwarmings-installatie of voor het vervangen van Uw huidige c.v. ketel, voorzien van een Hoog Rendement combi c.v. ketel , te combineren met standaard paneelradiatoren of luxe decorradiatoren voor in de badkamer, huiskamer, gang of de keuken.

U kunt de c.v. installatie ook nog uitbreiden met een gehele of gedeeltelijke vloerverwarming, een convectorput of convectoren.

Voor een offerte op maat en voor deskundige installatie van Uw nieuwe c.v. ketel, vraag vrijblijvend naar onze scherpe prijzen.

Gashaarden

-Traditionele gashaarden van Faber, Dru en Pelgrim voor hoofdverwarming.
-Inbouwgashaarden van Dru of Faber te combineren met een natuurstenen of een MDF schouw.
-Inbouwhaarden op elektra met afstandbediening of rechtstreeks gemonteerd op de muur.
(voor situaties waarbij geen gasleiding en afvoer mogelijk is).
-Gevelkachels, als bijverwarming of hoofdverwarming van het merk Dru.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plumbers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Beverwijk Noord-Holland

Is Prent Loodgietersbedrijf BV in Arendsweg 36, Beverwijk Noord-Holland 1944 JE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Beverwijk Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beverwijk Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beverwijk Noord-Holland, 1944 JE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823898]