Restaurant De Jonge Halewijn

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Duinwijklaan 46 , 1942 GC Beverwijk, Noord-Holland

E-mail

Over Restaurant De Jonge Halewijn

Restaurant de Jonge Halewijn, sinds 1991 aan de Duinwijklaan 46 te Beverwijk staat bekend om zijn Culinair genieten. Dankzij de frisse uitstraling en uitgebalanceerde menukaart hebben al zeer veel gasten kunnen genieten van onze lunches, diners, catering culinair of besloten feestelijkheden.

Dit gebeurt in onze telkens vernieuwde ambiance met uiteraard 'zomers de mogelijkheden om buiten in onze beschutte kastanje tuin te genieten van de verscheidene facetten van top-horeca die hierin centraal staan.

De prachtige beschutte kastanjetuin of het sfeervolle restaurant leent zich bij uitstek als locatie voor uw ontvangst, receptie of andere besloten feestelijkheid of u nu komt voor een zakelijk of een privé bijeenkomst. Het restaurant en kastanje terras zijn multifunctioneel ingedeeld dat we op al u wensen in kunnen spelen.

Onder het motto "Catering Culinair" wordt de exclusiviteit van de Jonge Halewijn op vele manieren ook buiten de deur geserveerd. Wij stellen graag een op maat topfeest met u samen hetwelk door ons met grote zorg en enthousiasme ten uitvoer wordt gebracht.

Graag tot ziens in restaurant de Jonge Halewijn te Beverwijk

Openingstijden

Ma, Wo - Do
-
Di
Gesloten
Vr
-
Za - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Beverwijk Noord-Holland

Is Restaurant De Jonge Halewijn in Duinwijklaan 46, Beverwijk Noord-Holland 1942 GC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Beverwijk Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beverwijk Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beverwijk Noord-Holland, 1942 GC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3710988]