Schoenmaker Grondverzet BV H

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Noorderweg 3 5 , 1948 PJ Beverwijk, Noord-Holland

E-mail

Over Schoenmaker Grondverzet BV H

H. SCHOENMAKER BV is een middelgroot bedrijf en werkt in opdrachten van (semi)overheden, aannemingsbedrijven, projectontwikkelaars en particulieren. Voor de uitvoering van onze veelzijdige dienstverlening beschikken wij over een zeer uitgebreid en modern machine- en wagenpark, eigen materieel en deskundig, gemotiveerd personeel.
Onze werkzaamheden varieren van allerlei graafwerkzaamheden op regiebasis of door ons aangenomen werk - tot het sneeuw- en ijsvrij maken van (bedrijfs) terreinen.

Kwaliteit en service staat bij H. SCHOENMAKER BV altijd voorop.
Ook het persoonlijke contact met de opdrachtgever wordt als zeer belangrijk ervaren.

H. SCHOENMAKER BV investeert dan ook continu en doelgericht in de certificering van haar diensten, een goede scholing voor het personeel en moderne middelen. Wij werken volledig volgens de overheids- en arbo- normen en houden het bestek nauwgezet aan. Wij hebben als doel te allen tijde de hoogste kwaliteit te bieden tegen een goede prijs. Doordat wij persoonlijk zijn betrokken bij alle facetten binnen de uitvoering van de werkzaamheden kunnen wij onze algemene kosten laag houden wat resulteert in uiterst concurrerende prijsopgaven en efficiënte werkmethoden. Dus bij ons bent u aan het juiste adres voor de beste prijs- kwaliteitsverhouding.

H. SCHOENMAKER BV beschikt over een opgeleide leermeester om leerlingen van het SBW/BBL en agrarische opleidingen te begeleiden in de praktijk op ons bedrijf.

H. SCHOENMAKER BV fungeert tevens samen met SCHOENMAKER HANDEL BV in handel in zand, grind, grond, teeltaarde en menggranulaat. Ook opslag en in- en verkoop van alle soorten bestratingmaterialen zowel oud als nieuw.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Earthmovers & Excavators

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schoenmaker Grondverzet BV H in Noorderweg 3 5, Beverwijk Noord-Holland 1948 PJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Beverwijk Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beverwijk Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beverwijk Noord-Holland, 1948 PJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819307]