SIG steunt mensen met een beperking

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Alkmaarseweg 1 , 1947 DA Beverwijk, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over SIG steunt mensen met een beperking

De SIG is een relatief kleinschalige, professionele organisatie voor mensen met een verstandelijke en/of autismeverwante beperking in Midden- en Zuid-Kennemerland. In de regio zijn wij de grootste aanbieder van ambulante ondersteuning aan mensen met een beperking. We bieden deze ondersteuning bij opvoeding, wonen, werken/dagbesteding en leven. Dat doen we al bijna 45 jaar. Intern houden we onze medewerkers via bijscholingen up to date.

We hebben ruim 700 cliënten, van wie 400 ambulante ondersteuning thuis of aan huis krijgen, circa 300 medewerkers en 130 vaste vrijwilligers. Ons werkgebied strekt zich uit van Heemstede en Zandvoort in het zuiden tot Alkmaar in het noorden. We hebben in dit werkgebied diverse steunpunten, ambulant begeleide en beschermde woonprojecten en dagbestedingsprojecten.

We kijken steeds, ook samen met de cliënt en desgewenst diens familie, naar de individuele mogelijkheden, wensen, behoeften en ontwikkeling. We denken daarbij niet in problemen, maar in oplossingen. Professioneel, betrokken, creatief en flexibel. Persoonlijke doelen en acties worden vastgelegd in individuele begeleidingsplannen, die in jaarlijkse evaluaties worden besproken en waar nodig en gewenst worden bijgesteld.

De SIG stelt zich open op naar externe partners. Wat we zelf niet kunnen bieden, om aan de individuele wensen en mogelijkheden van onze cliënten te kunnen voldoen, halen we bij partnerorganisaties. De SIG toont zich creatief en flexibel waar het gaat om het zoeken naar de best individueel passende oplossingen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

07-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Home Health Care Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is SIG steunt mensen met een beperking in Alkmaarseweg 1, Beverwijk Noord-Holland 1947 DA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Beverwijk Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beverwijk Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beverwijk Noord-Holland, 1947 DA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821626]