Tandprothetische Praktijk Gerard Kool

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Alkmaarseweg 79 B , 1947 DB Beverwijk, Noord-Holland

E-mail

Over Tandprothetische Praktijk Gerard Kool

Tandprothetische Praktijk Gerard Kool is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te nemen prothetische voorzieningen. Dit is dus de volledige prothese die wordt aangemeten en vervaardigd zonder dat daar een verwijzing van b.v. een tandarts voor nodig is. Op verwijzing / samenwerking met een tandarts of implantoloog vervaardigen wij in geheel eigen beheer ook partiele / frameprotheses en overkappingsprotheses op wortels of implantaten.

Wij hebben een jarenlange en uiterst goede relatie opgebouwd met diverse implantologen, kaakchirurgen, mondhygienisten en tandartsen. Dat zijn collega's die van het project van eigen tanden naar een prothese nodig kunnen zijn.

Nazorg en garantie zijn voor ons een vanzelfsprekende zaak. Wij geven sowieso op geleverd werk 1 jaar garantie,en eventuele problemen achteraf lossen wij kosteloos voor u op.

Ook reparaties en aanpassingen en het opvullen(rebasing) van de volledige prothese zijn bij ons in bekwame handen. Wij streven ernaar om reparaties, bijplaatsingen en rebasingen op 1 dag af te handelen zodat u niet onnodig lang uw prothese moet missen.

Bent u al prothesedragend? Misschien heeft u dan het idee dat uw prothese nog prima voldoet. Toch is een 2-jarige controle geen overbodige luxe. Uw kaken kunnen slinken, waardoor uw prothese niet meer goed past, deze zal daardoor onnodige schade toebrengen aan kaken. Dit kan door regelmatige controle en onderhoud waarschijnlijk worden voorkomen. Deze controle is bij ons kosteloos.

Kaart

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Prosthodontist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Beverwijk Noord-Holland

Is Tandprothetische Praktijk Gerard Kool in Alkmaarseweg 79 B, Beverwijk Noord-Holland 1947 DB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Beverwijk Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beverwijk Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beverwijk Noord-Holland, 1947 DB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825428]