Ziekenhuis Rode Kruis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vondellaan 13 , 1942 LE Beverwijk, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Ziekenhuis Rode Kruis

Het Rode Kruis Ziekenhuis is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio Kennemerland. Het Brandwondencentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis staat nationaal en internationaal aan de top, zowel op vaktechnisch als op wetenschappelijk gebied. Het ziekenhuis is gevestigd in Beverwijk en heeft een polikliniek in Heemskerk.

Het Rode Kruis Ziekenhuis heeft 406 bedden en er werken rond de 1400 mensen. Meer dan 300 vrijwilligers komen met regelmaat over de vloer.

Bij ons staat de patiënt centraal. We proberen de kwaliteit van de zorg steeds te verbeteren. Daarnaast willen we een zo volledig mogelijk pakket aan professionele zorg bieden. Daarom werken we nauw samen met huisartsen, thuiszorg, verpleeghuizen en andere zorgorganisaties in de regio.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hospitals

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ziekenhuis Rode Kruis in Vondellaan 13, Beverwijk Noord-Holland 1942 LE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Internet diensten in Beverwijk Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beverwijk Internet per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beverwijk Noord-Holland, 1942 LE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3683378]