cursus zelfhypnose

cursus zelfhypnose van Eeuwig Stromend Water

Door: Eeuwig Stromend Water  05-12-2013
Trefwoorden: Cursus, Persoonlijke Ontwikkeling, Afvallen

Wat Meer ruimte voor jezelf: vaker ontspannen, minder "malen" en stoppen waar je geen zin in hebt? Meer van het leven genieten! Met elke dag één keer of vaker 5 minuten zelfhypnose is dit te bereiken. Zelfhypnose is een slimme methode voor meer rust, energie en zelfvertrouwen, en om vervelende gewoonten te veranderen. Zelfhypnose kun je op een natuurlijke en speelse manier leren in deze cursus. Meer toepassingen zijn: beter slapen, afvallen, minder drinken of roken. Daarnaast is zelfhypnose goed te gebruiken om lichamelijke klachten zoals pijn, astma en allergie te verlichten. De cursus zelfhypnose wordt gegeven op vrijdag 6, 13, 20 en 27 december 2013 van 19.30 – 22.00 uur. Programma Introductieavond: kennismaking met zelfhypnose: wat is het en hoe werkt het. Ik laat zien hoe ik mijzelf snel en eenvoudig in hypnose breng, en dat gaan we daarna oefenen. Je kunt dan thuis geheel veilig en zelfstandig met Zelfhypnose aan de slag. Toepassingsavonden: de volgende drie avonden bespreken we de diverse toepassingen van zelfhypnose. Aan de hand van verdiepende oefeningen, ervaringen en vragen verhelder ik hoe onbewuste processen werken. Door met het geleerde jouw zelfhypnose programma krachtiger te maken ben je steeds beter in staat je eigen (onbewuste) mogelijkheden te benutten. Er wordt een hand-out met alle benodigde informatie verstrekt, inclusief een werkblad waarmee je een zelfhypnose programma kunt opzetten. Voor jouw eigen specifieke toepassing! Over de trainer Bernard Ligtenberg is Registertherapeut NBVH, RTAG®, hypnose- en regressietherapeut en facilitator Voice Dialogue en Opstellingen. Hij geeft op meerdere plaatsen in Nederland de cursussen Zelfhypnose, Makkelijk slapen en de Reis.

Trefwoorden: Afvallen, Cursus, Ontstressen, Persoonlijke Ontwikkeling, Spirituele Groei

Andere producten en diensten van Eeuwig Stromend Water

EMDR van Eeuwig Stromend Water thumbnail
01-05-2013

EMDR

EMDR is een intensieve behandelmethode, waarbij met een beperkt aantal sessies heftige of traumatische ervaringen kunnen worden verwerkt.


Hypnotische verrassingen 4 x 4 van Eeuwig Stromend Water thumbnail
08-11-2012

Hypnotische verrassingen 4 x 4

HYPNOSE 4 X 4 Hypnotische verrassingen voor meer energie, balans & rust: in 4 avonden 4 verschillende dimensies van hypnose


Hypnotherapie van Eeuwig Stromend Water thumbnail
03-09-2012

Hypnotherapie

Hypnotherapie werkt krachtig en snel bij emotionele, mentale en stressgerelateerde lichamelijke klachten.Verwerken van oud zeer geeft nieuwe mogelijkheden.


Stoppen met roken van Eeuwig Stromend Water thumbnail
15-04-2012

Stoppen met roken

Meer controle over het eigen welbevinden door rookgedrag te vervangen door iets beters.


Ontdekkingsreis: 7 spirituele wetten van succes van Eeuwig Stromend Water thumbnail
13-05-2011

Ontdekkingsreis: 7 spirituele wetten van succes

Succes zou omschreven kunnen worden als voortdurend gelukkiger worden en gestaag verwezenlijken van doelen die de moeite waard zijn. Succes is het vermogen om uw wensen moeiteloos te kunnen vervullen. Daar gaat deze cursus over.


Leer Zelf-Hypnose - mei juni 2013 van Eeuwig Stromend Water thumbnail
13-05-2011

Leer Zelf-Hypnose - mei juni 2013

Zelfhypnose geeft op eenvoudige en doeltreffende wijze meer energie, rust en zelfvertrouwen. Elke keer zelfhypnose kost niet meer dan 5 minuten!


Cursus MAKKELIJK SLAPEN mei 2013 van Eeuwig Stromend Water thumbnail
28-03-2010

Cursus MAKKELIJK SLAPEN mei 2013

Leer in 3 avonden steeds meer op een ontspannen manier slapen: meer controle over slaapgedrag! Kleine groep, maximaal 6 deelnemers.


cadeaubon fotoregressie van Eeuwig Stromend Water thumbnail
20-03-2010

cadeaubon fotoregressie

Een moment uit het verleden dat op een foto is vastgelegdnog eens beleven op een intense manier!