Hypnotische verrassingen 4 x 4

Hypnotische verrassingen 4 x 4 van Eeuwig Stromend Water

Door: Eeuwig Stromend Water  08-11-2012
Trefwoorden: Workshops, Cursus, Rust

HYPNOSE 4 X 4 Hypnotische verrassingen voor meer energie, balans & rust: in 4 avonden 4 verschillende dimensies van hypnose beleven. Vanuit 4 invalshoeken hypnose gebruiken om bewust te maken wat onbewust is. En als je wilt ...... te veranderen! VIER DIMENSIES VAN HYPNOSE  Concentratie en aandacht, gericht op het lichaam,  Spelen met tijd: vertragen, versnellen, terugreizen,  Gebruik van de ruimte, hypnose ontstaat door plek en beweging,  Verbindingen met je eigen essentie en de buitenwereld. DE TRAINING Vier avonden beleven wat hypnotische trance met je doet met demo's, imaginaties en oefeningen. Speels en praktisch gericht op het leven van alledag. Mogelijkheden ontdekken die ook na de cursus goed bruikbaar zijn. Als betrouwbaar gereedschap dat je na de cursus altijd bij je hebt. Voor een optimaal resultaat is het goed thuis dagelijks een kwartier te oefenen. Een hand-out met alle benodigde informatie is inclusief. PROGRAMMA Eerste avond: aandacht gebruiken om snel en eenvoudig in hypnose gaan. En ook helemaal uit hypnose. Met als logisch vervolg zelfhypnose om thuis zelfstandig verder te werken. Tweede avond: hypnose bij het ervaren van regressie in de tijd. En dat weer combineren met het voorgaande. Derde avond: we gaan spelen met de ruimte waar we ons bevinden. Een probleem of dilemma projecteren, uit ons hoofd op een plek in de ruimte. De ruimte gebruiken om in hypnose te gaan en ervaren hoe we ruimte innemen. Vierde avond: onderzoeken van verbindingen, herstel van verbroken verbindingen. Bij polair gedrag, waarbij één of enkele negatieve ervaringen het gedrag op een gebied zijn gaan bepalen. DOELSTELLING Na het volgen van deze cursus ben je in staat hypnotische trance in verschillende vormen te gebruiken als "Zelf-Therapeut" EN VERDER..... Data : 13, 20, 27 november en 4 december 19.30 - 22.00 uur Locatie : Blaricum Trainer : Bernard Ligtenberg Prijs : € 90,-

Trefwoorden: Cursus, Hypnose, Loslaten, Mindfulness, Neuro Linguistisch Programmeren, Regressie therapie, Rust, Spirituele Groei, Voice, Workshops, Zelfhypnose

Andere producten en diensten van Eeuwig Stromend Water

cursus zelfhypnose van Eeuwig Stromend Water thumbnail
05-12-2013

cursus zelfhypnose

- In deze cursus leer onbewust je doelen te bereiken met elke dag één keer of vaker 5 minuten zelfhypnose! - Meer ruimte en rust ervaren door dieper ontspannen. Stoppen met "malen" en meer van het leven genieten! - Zelfhypnose is een slimme methode voor meer rust, energie en zelfvertrouwen, en om vervelende gewoonten te veranderen. Zelfhypnose kun je op een natuurlijke en speelse manier leren in deze cursus.


EMDR van Eeuwig Stromend Water thumbnail
01-05-2013

EMDR

EMDR is een intensieve behandelmethode, waarbij met een beperkt aantal sessies heftige of traumatische ervaringen kunnen worden verwerkt.


Hypnotherapie van Eeuwig Stromend Water thumbnail
03-09-2012

Hypnotherapie

Hypnotherapie werkt krachtig en snel bij emotionele, mentale en stressgerelateerde lichamelijke klachten.Verwerken van oud zeer geeft nieuwe mogelijkheden.


Stoppen met roken van Eeuwig Stromend Water thumbnail
15-04-2012

Stoppen met roken

Meer controle over het eigen welbevinden door rookgedrag te vervangen door iets beters.


Ontdekkingsreis: 7 spirituele wetten van succes van Eeuwig Stromend Water thumbnail
13-05-2011

Ontdekkingsreis: 7 spirituele wetten van succes

Succes zou omschreven kunnen worden als voortdurend gelukkiger worden en gestaag verwezenlijken van doelen die de moeite waard zijn. Succes is het vermogen om uw wensen moeiteloos te kunnen vervullen. Daar gaat deze cursus over.


Leer Zelf-Hypnose - mei juni 2013 van Eeuwig Stromend Water thumbnail
13-05-2011

Leer Zelf-Hypnose - mei juni 2013

Zelfhypnose geeft op eenvoudige en doeltreffende wijze meer energie, rust en zelfvertrouwen. Elke keer zelfhypnose kost niet meer dan 5 minuten!


Cursus MAKKELIJK SLAPEN mei 2013 van Eeuwig Stromend Water thumbnail
28-03-2010

Cursus MAKKELIJK SLAPEN mei 2013

Leer in 3 avonden steeds meer op een ontspannen manier slapen: meer controle over slaapgedrag! Kleine groep, maximaal 6 deelnemers.


cadeaubon fotoregressie van Eeuwig Stromend Water thumbnail
20-03-2010

cadeaubon fotoregressie

Een moment uit het verleden dat op een foto is vastgelegdnog eens beleven op een intense manier!