Stoppen met roken

Stoppen met roken van Eeuwig Stromend Water

Door: Eeuwig Stromend Water  15-04-2012
Trefwoorden: Coaching, Stress, Hypnose

Wat geeft roken, wat biedt het, en wat heb je er voor over om er af te komen? Of om vanaf nu zelf te bepalen hoeveel, en of er gerookt wordt. Roken is vaak onbewust gekoppeld met afreageren of ontspanning. Die onbewuste koppeling is vaak lastig met bewuste middelen te veranderen. Hypnose kan helpen om die onbewuste koppeling ongedaan te maken. Door die koppeling te veranderen kan de behoefte om te roken verdampen. Ik bied daartoe een pakket met intake, hypnosesessies, aanleren en en begeleiding zelfhypnose van 8 uur. Dat blijkt in de praktijk voldoende te zijn, eventueel benodigde extra tijd is voor mijn rekening. Neem contact met mij op voor meer informatie, of nog deze week te beginnen. En om de kosten hoef je het niet te laten, die € 400 heb je - als je nu een pakje per dag rookt - na 2 tot 3 maanden terugverdiend....

Trefwoorden: Coaching, Hypnose, Rookverslaving, Stress, Zelfhypnose

Andere producten en diensten van Eeuwig Stromend Water

cursus zelfhypnose van Eeuwig Stromend Water thumbnail
05-12-2013

cursus zelfhypnose

- In deze cursus leer onbewust je doelen te bereiken met elke dag één keer of vaker 5 minuten zelfhypnose! - Meer ruimte en rust ervaren door dieper ontspannen. Stoppen met "malen" en meer van het leven genieten! - Zelfhypnose is een slimme methode voor meer rust, energie en zelfvertrouwen, en om vervelende gewoonten te veranderen. Zelfhypnose kun je op een natuurlijke en speelse manier leren in deze cursus.


EMDR van Eeuwig Stromend Water thumbnail
01-05-2013

EMDR

EMDR is een intensieve behandelmethode, waarbij met een beperkt aantal sessies heftige of traumatische ervaringen kunnen worden verwerkt.


Hypnotische verrassingen 4 x 4 van Eeuwig Stromend Water thumbnail
08-11-2012

Hypnotische verrassingen 4 x 4

HYPNOSE 4 X 4 Hypnotische verrassingen voor meer energie, balans & rust: in 4 avonden 4 verschillende dimensies van hypnose


Hypnotherapie van Eeuwig Stromend Water thumbnail
03-09-2012

Hypnotherapie

Hypnotherapie werkt krachtig en snel bij emotionele, mentale en stressgerelateerde lichamelijke klachten.Verwerken van oud zeer geeft nieuwe mogelijkheden.


Ontdekkingsreis: 7 spirituele wetten van succes van Eeuwig Stromend Water thumbnail
13-05-2011

Ontdekkingsreis: 7 spirituele wetten van succes

Succes zou omschreven kunnen worden als voortdurend gelukkiger worden en gestaag verwezenlijken van doelen die de moeite waard zijn. Succes is het vermogen om uw wensen moeiteloos te kunnen vervullen. Daar gaat deze cursus over.


Leer Zelf-Hypnose - mei juni 2013 van Eeuwig Stromend Water thumbnail
13-05-2011

Leer Zelf-Hypnose - mei juni 2013

Zelfhypnose geeft op eenvoudige en doeltreffende wijze meer energie, rust en zelfvertrouwen. Elke keer zelfhypnose kost niet meer dan 5 minuten!


Cursus MAKKELIJK SLAPEN mei 2013 van Eeuwig Stromend Water thumbnail
28-03-2010

Cursus MAKKELIJK SLAPEN mei 2013

Leer in 3 avonden steeds meer op een ontspannen manier slapen: meer controle over slaapgedrag! Kleine groep, maximaal 6 deelnemers.


cadeaubon fotoregressie van Eeuwig Stromend Water thumbnail
20-03-2010

cadeaubon fotoregressie

Een moment uit het verleden dat op een foto is vastgelegdnog eens beleven op een intense manier!