Lindeman Madeline Makelaar/Taxateur og

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Raadhuisstraat 1 , 1261 EW Blaricum, Noord-Holland
Gooi- en Vechtstreek

E-mail

Over Lindeman Madeline Makelaar/Taxateur og

aarom (toch) een makelaar?

Madeline Lindeman weet uit 25 jaar ervaring op de Gooise woningmarkt dat de makelaar bij aan- en verkoop van een huis zonder meer een toegevoegde waarde heeft:
• kent de markt als geen ander en kan deskundig oordelen en vergelijken;
• onderhandelt professioneel en begeleidt het gehele (ver)koopproces;
• behoedt de (ver)koper voor ongewenste vermenging van emotie en zakelijkheid en voor onnodige kosten en teleurstellingen.

Waarom Madeline Lindeman Makelaardij?

Mijn kantoor moet het niet hebben van snel een bord in een tuin plaatsen en proberen u zo snel mogelijk ergens een handtekening te laten zetten. Als makelaar hecht ik veel waarde aan goed luisteren en echt begrijpen wat uw wensen zijn en inschatten welke mogelijkheden er bestaan.Vandaar dat ik relatief veel tijd en energie steek in de kennismaking met u. Onze gesprekken zullen, samen met mijn oriëntaties, tot een goed beeld leiden van uw wensen en hoe die optimaal zijn te combineren met vraag/aanbod op de woningmarkt.

Daar hoort bij dat ik u in doodnormaal Nederlands aangeef wat mijn werkplan zou kunnen zijn, hoe het zit met de eventuele deeldiensten en wat de kosten zullen zijn. Begrip en kunnen aanvoelen van behoeften gaan bij mij hand in hand met zakelijkheid en professionaliteit – ik lever u geen verrassingen achteraf.

Verder met …?

… Madeline Lindeman Makelaardij? Dan gaat u verder met een zelfstandig en onafhankelijk kantoor, dat Blaricum en de Gooise omgeving heel goed kent. Sinds de oprichting in 2000 heb ik voor een groot aantal tevreden cliënten uitstekende resultaten geboekt. U gaat verder met een kantoor, dat veel waarde hecht aan persoonlijke benadering, dat oog heeft voor het belang van de gevoelswaarde van een huis – een kantoor dat wordt gekenmerkt door de correcte en stijlvolle manier van zakendoen.

Graag ontvang ik u op mijn kantoor (aan huis) – u zult er zich direct ‘thuis’ voelen.

Historie

Ik ben Madeline Lindeman. Geboren en getogen in Blaricum.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo, Vr - Za
-
Do
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Blaricum Noord-Holland

Is Lindeman Madeline Makelaar/Taxateur og in Raadhuisstraat 1, Blaricum Noord-Holland 1261 EW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Blaricum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Blaricum Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Blaricum Noord-Holland, 1261 EW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824121]