Van der Veen & Zwart Schildersbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Huizerweg 26 , 1261 AX Blaricum, Noord-Holland
Gooi- en Vechtstreek

E-mail

Over Van der Veen & Zwart Schildersbedrijf

Schilders -glaszet -en behangersbedrijf van der Veen is opgericht in 1984 door Henk van der Veen.

Begonnen als een eenmansbedrijf is het bedrijf uitgegroeid tot het bedrijf wat het nu is; een gezonde onderneming, nu van der Veen & Zwart VOF, sinds Roy Zwart zich in het bedrijf heeft aangesloten.

Het streven is nooit geweest om een groot anoniem bedrijf te worden, maar juist om ‘klein’ en persoonlijk te blijven. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat onze klanten krijgen wat ze willen; kwaliteitswerk op maat gemaakt.

Zoals de naam van ons bedrijf al vermeld, adviseren en leveren wij alle soorten schilder -behang -en beglazingwerken. Naast traditioneel schilderwerk leveren wij nu ook spuitwerk waar mogelijk voor binnen -en buitenwerk.

Ook ander onderhoudswerk en kleine verbouwingen verzorgen wij regelmatig en steeds vaker, daar wij met vakbekwame bedrijven als stucadoors- timmerlieden – loodgieters en electriciens samenwerken. Wij verzorgen tevens buiten – en binnenzonweningen, horren en diverse soorten raambekledingen.

Wij hopen u binnenkort te mogen bezoeken om een vrijblijvend advies en mogelijk offerte te kunnen verzorgen en u hopelijk aan onze grote vaste klantenkring te mogen toevoegen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Van der Veen & Zwart Schildersbedrijf in Huizerweg 26, Blaricum Noord-Holland 1261 AX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Blaricum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Blaricum Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Blaricum Noord-Holland, 1261 AX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822140]