Alles over responsive websites!

Alles over responsive websites! van Websteen

Door: Websteen  17-02-2015
Trefwoorden: Grafisch Ontwerp, Zoekmachine Optimalisatie, Grafische Vormgeving

Alles over responsive websites! Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van mobiele telefoons en/of tablets bij het surfen op het internet. Wij spelen graag in op deze ontwikkelingen door het maken van responsive websites. Met een responsive website krijg je als bezoeker een optimale ervaring op alle apparaten zoals desktops, tablets en mobiele telefoons. Wat is responsive webdesign? Voor een optimale ervaring van een website op alle apparaten zal de website mee moeten schalen met de afmetingen van het scherm waarop de website bekeken wordt. Dit zorg voor een prettige leesbaarheid van de teksten en tevens voor een optimale gebruikerservaring. Responsive websites worden niet meer gemaakt in vaste pixels maar juist in percentages. Waarom responsive websites? Recent onderzoekt toont aan dat meer dan 70% van de Nederlanders een smartphone heeft. Daarnaast gaat ruim 50% van het internetverkeer via mobiele apparaten. Deze cijfers tonen aan dat inmiddels een noodzaak is geworden om je website aan te passen naar een responsive website. Een mobiele bezoeker krijgt tevens sinds kort al in de zoekresultaten van Google te zien of de content / website geschikt is voor mobiel. Als dit niet het geval is dan zal de bezoeker snel afhaken. Door het presenteren van een responsive website laat u tevens aan uw klanten zien dat u “met de tijd meegaat” hetgeen zorgt voor een positief imago van uw bedrijf. Nog geen responsive website? Heeft u nog geen responsive website? Neem dan snel contact op met Websteen.

Trefwoorden: Betaalbaar Webdesign, Content Management, Content Management Systeem, Grafisch Bureau, Grafisch Ontwerp, Grafisch Ontwerpbureau, Grafisch Ontwerpers, Grafisch Vormgeven, Grafische Sector, Grafische Vormgeving, Internet Design, Internet Marketing, Ontwerp Bureau, Site Maken, Website Beheren, Website Optimalisatie, Zoekmachine Optimalisatie

Ander nieuws en updates van Websteen

Sleuteloverdracht nieuwbouw in Blaricummermeent van Websteen thumbnail
17-02-2015

Sleuteloverdracht nieuwbouw in Blaricummermeent

Begin september 2014 hebben wij de sleutel gekregen van ons nieuwe kantoor in de Blaricummermeent. Vanaf dat moment zal er o.a. door diverse klanten van Websteen gestart worden met de afbouw.


Websteen vanaf 1 januari 2015 hoofdsponsor van de Stichting Huizer Botters van Websteen thumbnail
17-02-2015

Websteen vanaf 1 januari 2015 hoofdsponsor van de Stichting Huizer Botters

Internetbureau Websteen is vanaf 1 januari 2015 hoofdsponsor van de Stichting Huizer Botters. Websteen ontwikkelt al bijna 10 jaar websites en webwinkels voor commerciële én non-profit organisaties.