Websteen vanaf 1 januari 2015 hoofdsponsor van de Stichting Huizer Botters

Websteen vanaf 1 januari 2015 hoofdsponsor van de Stichting Huizer Botters van Websteen

Door: Websteen  17-02-2015
Trefwoorden: Grafisch Ontwerp, Zoekmachine Optimalisatie, Grafische Vormgeving

Websteen vanaf 1 januari 2015 hoofdsponsor van de Stichting Huizer Botters Internetbureau Websteen, van de broers Roy en Dennis Jongerden, is vanaf 1 januari 2015 hoofdsponsor van de Stichting Huizer Botters. Websteen ontwikkelt al bijna 10 jaar websites en webwinkels voor commerciële én non-profit organisaties uit (midden)Nederland. Door de korte lijnen en no-nonsense aanpak staan de klanten van Websteen snel én zonder zorgen online. De websites die zij maken zijn in principe allemaal responsive. Een responsive website past zich aan het schermformaat van de bezoeker van uw website aan. Dit kan dus een desktop, tablet of smartphone zijn. Dennis en Roy Jongerden willen met deze sponsoring hun maatschappelijke betrokkenheid bij de Gemeente Huizen uiten. “Maar een beetje meer naamsbekendheid voor Websteen is uiteraard ook mooi meegenomen”. In hun nieuwe kantoor op de Blaricummer Meent ondertekenden ze het sponsorcontract. De Stichting Huizer Botters is blij met de steun van dit dynamische bedrijf. “Een aantal van onze sponsoren hebben het in het huidige economische klimaat knap moeilijk”. En de Huizer Botters moeten in goede staat en varend blijven. Met het schimmelprobleem rond de HZ 108 is dit belangrijker dan ooit, omdat een oplossing veel geld kost.

Trefwoorden: Betaalbaar Webdesign, Content Management, Content Management Systeem, Grafisch Bureau, Grafisch Ontwerp, Grafisch Ontwerpbureau, Grafisch Ontwerpers, Grafisch Vormgeven, Grafische Sector, Grafische Vormgeving, Internet Design, Internet Marketing, Online Marketing, Ontwerp Bureau, Site Maken, Website Beheren, Website Optimalisatie, Zoekmachine Marketing, Zoekmachine Optimalisatie

Ander nieuws en updates van Websteen

Sleuteloverdracht nieuwbouw in Blaricummermeent van Websteen thumbnail
17-02-2015

Sleuteloverdracht nieuwbouw in Blaricummermeent

Begin september 2014 hebben wij de sleutel gekregen van ons nieuwe kantoor in de Blaricummermeent. Vanaf dat moment zal er o.a. door diverse klanten van Websteen gestart worden met de afbouw.


Alles over responsive websites! van Websteen thumbnail
17-02-2015

Alles over responsive websites!

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van mobiele telefoons en/of tablets bij het surfen op het internet. Wij spelen graag in op deze ontwikkelingen door het maken van responsive websites.