Protestantse gemeente te Bloemendaal en Overveen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkplein 20 , 2061 JD Bloemendaal, Noord-Holland
Zuid Kennemerland

E-mail

Over Protestantse gemeente te Bloemendaal en Overveen

De Protestantse Gemeente van Bloemendaal en Overveen is een open, oecumenisch gezinde gemeente die haar inspiratie vindt in de Bijbelse woorden van profeten, apostelen en psalmen. Het bijbelse verhaal met daarin het grote bevrijdende thema van de exodus wil zij zondag aan zondag gedenken en vieren. In deze wereld die gedomineerd wordt door heersende opinies, bestaande machtsverhoudingen, vooroordelen en taalverarming, hoort zij in dit Bijbelse verhaal een hoopvolle tegenstem.
De kerk is gevestigd op Kerkplein 1. Iedere woensdag en zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur is de Dorpskerk open voor iedereen die zomaar even binnen wil lopen om de sfeer en de stilte van onze oude kerk te ervaren, om misschien een kaarsje aan te steken of een gesprekje met iemand te hebben.

Iedere zondag is er om 10.00 uur een kerkdienst.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Religious Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Bloemendaal Noord-Holland

Is Protestantse gemeente te Bloemendaal en Overveen in Kerkplein 20, Bloemendaal Noord-Holland 2061 JD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Lezingen diensten in Bloemendaal Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bloemendaal Lezingen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bloemendaal Noord-Holland, 2061 JD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821271]