Lakeman BV J

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kolenbergstraat 67 A , 1695 CC Blokker, Noord-Holland

E-mail

Over Lakeman BV J

Administratie- en belastingadviesbureau J. Lakeman B.V. is gevestigd in een pand te Blokker (naast Hoorn). Van hieruit bedienen we onze klantenkring. Die bestaat uit het midden- en kleinbedrijf, verspreid over heel Noord-Holland en zelfs daarbuiten in verschillende sectoren van het bedrijfsleven.

Ons kantoor richt zich met name op advisering en begeleiding, onder andere bestaande uit de bedrijfs- en loonadministratie, loonbelastingaangiften, aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, jaarrapporten en alles wat er verder nog bij komt kijken. Ook bieden we hulp aan beginnende ondernemers, met advies bij het opstarten van een eigen bedrijf. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld belastingadvies en belastingopgaven.

Lakeman is een relatief klein bureau, waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Er wordt efficiënt gewerkt, zonder onnodige dure poespas. Daarnaast kunnen we steunen op onze jarenlange ervaring en onze goede reputatie bij de banken en de belastingdienst. Deze zijn onmisbaar voor het geven van goede adviezen en begeleiding.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Lakeman BV J in Kolenbergstraat 67 A, Blokker Noord-Holland 1695 CC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Blokker Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Blokker Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Blokker Noord-Holland, 1695 CC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818022]