Marlène's Hairstyle Centre

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Tuin 11 , 1611 KR Bovenkarspel, Noord-Holland
Stede Broec, West-Friesland

E-mail

Over Marlène's Hairstyle Centre

Bij Marlène's Hairstyle Centre ervaart u een luxe haarbehandeling voor een betaalbare prijs . Ons team neemt de tijd voor u en zorgt voor een goede sfeer .

Onze visie : Marlène's Hairstyle Centre staat voor een compleet advies op coupe , kleur en hoofdhuid problemen . Waar persoonlijke aandacht voorop staat en aan vakmanschap niet getwijfeld hoeft te worden .

Onze missie : Om er voor te zorgen dat onder het genot van een kopje koffie ( diverse soorten ) u een compleet advies krijgt over de coupe , de kleur en de hoofdhuid .
Daarom kijken en luisteren wij goed naar onze klanten en letten daarbij op gezichtsvorm , de structuur van het haar , welk kleurtype u bent en de conditie van de hoofdhuid .Dit alles om ervoor te zorgen dat onze klanten met een goed gevoel en mooi haar de salon verlaten.
Door ons hechte team is er een ontspannen sfeer in onze salon wat bijdraagt aan het welbevinden van onze klanten en een extra gevoel van ontspanning met zich meebrengt.
Ons team bestaat uit stylistes die allemaal passie voor het vak hebben dat alleen maar word versterkt door de vele trainingen die we volgen . Wij zijn dus altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Wij werken met Goldwell , Sebastian en Mediceuticals en de extensions van Greath lenghts .

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Marlène's Hairstyle Centre in De Tuin 11, Bovenkarspel Noord-Holland 1611 KR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Bovenkarspel Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bovenkarspel Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bovenkarspel Noord-Holland, 1611 KR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3732853]