Vermaire Breezand

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kreekweg 6 , 1764 KK Breezand, Noord-Holland
Anna Paulowna, Wieringermeer

E-mail

Over Vermaire Breezand

Ons veelzijdig familiebedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een vooraanstaand bedrijf wat inmiddels actief is in verschillende sectoren. Het bedrijf is opgericht op 1 september 1961 door de grondlegger van het bedrijf Jo Vermaire. Begonnen in de agrarische sector en inmiddels bewezen ook in de grond,- weg- en waterbouwsector, riooltechniek, verhuur van grondverzetmachines en landbouwmechanisatie kwalitatief goed werk te leveren. Door de brede basis van ons bedrijf kunnen wij onze klanten van A tot Z tot dienst zijn. Met onze ervaren medewerkers, waarvan de meeste al 10 jaar of langer bij ons in dienst zijn, leveren wij een scala aan ervaring en kwaliteit aan onze opdrachtgevers. Het bedrijf is constant in beweging en dat kunt u o.a. zien op onze website. Onze website is ons visitekaartje en proberen deze wekelijks bij te houden om u constant op de hoogte te houden wat de ontwikkelingen in ons bedrijf zijn en waar wij op dat moment mee bezig zijn. Op dit moment zijn er ca. 50 medewerkers werkzaam bij Vermaire Breezand.
Het bedrijf is VCA** en ISO 9001 gecertificeerd.

In de aannemerij is ons bedrijf gespecialiseerd in het uitvoeren van projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Met ons moderne materieel kunnen wij grond- en drainagewerk uitvoeren, riolering aanleggen, (sier) bestratingen, betonplaten leggen etc... Maar ook voor het plaatsen van beschoeiingen en damwanden kunt u bij ons terecht, evenals voor erfverhardingen en het plaatsen van beton- en spoelputten.

Een speciale activiteit van ons bedrijf is de verhuur van grondverzetmachines:

- Vrachtwagen 6x6
- Rupskraan
- Mobiele kraan
- Mini kraan
- Mini mini kraan
- Klein materieel
- Midi shovel
- Shovel
- Verreiker

Dit materieel wordt, inclusief gediplomeerde machinisten, verhuurd aan aannemers, overheden, waterschappen, bedrijven en particulieren. Veel van ons materieel wordt ingezet voor de aanleg van wegen, rotondes, rioleringen, bekabelingen, bestratingen, etc.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Vermaire-Breezand/690702080971056

Categorieën: Earthmovers & Excavators

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vermaire Breezand in Kreekweg 6, Breezand Noord-Holland 1764 KK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Breezand Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breezand Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breezand Noord-Holland, 1764 KK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3751270]