Comfort Kasten geeft "maatwerk" een nieuwe dimensie!

Comfort Kasten geeft "maatwerk" een nieuwe dimensie! van Comfort Kasten Op Maat

Door: Comfort Kasten Op Maat  11-07-2009

BROEK OP LANGEDIJK – Ieder mens is uniek. En met al uw eigen kenmerken drukt u een persoonlijke stempel op het interieur van uw woning. Zo krijgt ieder huis een bijzondere uitstraling en een eigen sfeer, waarin men zich ook thuis voelt. Comfort Kasten wil u graag van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van uw persoonlijke interieurwens. Comfort Kasten laat uw persoonlijke wensen samensmelten met uw praktijksituatie door optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte en praktische inrichting. Door de jarenlange ervaring kan Comfort Kasten u uitstekend begeleiden en adviseren bij het maken van de juiste keuzes, afgestemd op uw persoonlijke wensen en uw budget. Kortom, Comfort Kasten levert daarmee een waardevolle, stijlvolle en praktische bijdrage aan uw ideale leefomgeving.

Geschiedenis

Comfort Kasten bestaat sinds 2001. Het bedrijf is gevestigd aan Dulleweg 39 in Broek op Langedijk. Drie jaar geleden nam Jurriën Visscher Comfort Kasten over. Visscher (31) was al eigenaar van een interieurbouwbedrijf in Bant. ,,Ik kende dit bedrijf en de overname zag ik als uitbreiding van onze particuliere markt’’, laat Visscher weten. ,,Ik heb een grondige reorganisatie doorgevoerd. Behalve mijzelf, werken hier nu twee mensen met veel kennis van zaken; geen verkopers, maar juist interieurbouwers met veel praktijkervaring. Daarmee kunnen wij garanderen dat we onze klanten altijd optimaal van dienst kunnen zijn met de juiste kennis en advies.’’ Een miskoop of fouten in de uitvoering zijn daarmee nagenoeg uitgesloten.

Uw droomwensen

De sympathieke jonge ondernemer laat weten dat de naam Comfort Kasten de lading eigenlijk niet meer dekt. ,,Want wij doen meer, veel meer dan alleen het maken van kasten op maat. Wat dacht u van bijvoorbeeld een dressoir of bureau naar eigen ontwerp. Of een badkamer- of tv meubel precies zo uitgevoerd als u in gedachten had. Wij maken alles tot op de halve millimeter nauwkeurig. Van de door uzelf ontworpen laminaatvloer tot een design keuken, of van een boekenkast tot bedombouw met nachtkastjes. Comfort Kasten helpt u graag verder om uw droomwensen waar te maken. Bovendien hanteren wij een zeer gunstige prijs-/kwaliteit verhouding.’’

Meer mogelijkheden voor minder geld

De fraaie showroom van 300 vierkante meter geeft een goed beeld van wat er bij Comfort Kasten allemaal mogelijk is. ,,Wat de klant bedenkt dat maken wij’’, laat Visscher weten. ,,Wij werken voor particulieren en bedrijven en hebben meer dan een regionale functie. Onze klanten komen vanuit heel Nederland. De klantenkring groeit nog steeds via mond tot mond reclame en mensen komen hier omdat wij voor elke situatie een praktische oplossing hebben.’’ In de showroom beschikt Comfort Kasten over uitgebreide presentatiemogelijkheden. ,,Ieder product dat wij leveren is uniek. Dit maakt een goede en duidelijke presentatie noodzakelijk, omdat klanten willen zien wat de uiteindelijk kopen. Wij investeren daarom veel in software en presentatiemogelijkheden en kunnen daarmee onze klanten dan ook direct, in een levensgrote 3D presentatie, al het uiteindelijke resultaat laten zien. Daarnaast is de software direct gekoppeld aan de productie en voorraadbeheer, waarmee wij zeer snelle levertijden kunnen garanderen, de voorraden kunnen verlagen, en de hoeveelheid restafval hebben kunnen minimaliseren. Dit vertaald zich uiteindelijk een veel lagere kostprijs voor de klant, en lopen wij daarmee ruim voor op onze concurrenten”, aldus Visscher.

Renovatie

Comfort Kasten is ook gespecialiseerd in het renoveren van trappen, kasten en keukens. Omdat renovatie in de meeste gevallen niet alleen veel voordeliger is, maar ook nog eens minder hak- en breekwerk, afval en tijd kost, is dit zeker het overwegen waard.
,,We leven in een consumptie maatschappij met een weggooi mentaliteit, en dat is vaak echt zonde..", aldus Visscher. ,,Wij voorzien de keukenkastjes van nieuwe frontjes, scharnieren en grepen en daarnaast kunnen wij uiteraard ook het werkblad, gootsteen en de apparatuur vernieuwen. Voor ongeveer € 750,- heeft men dan een compleet nieuwe keuken’’, aldus Visscher. Ook voor het opnieuw bekleden van uw trap met laminaat, parket of massief hout kunt u ook bij Comfort Kasten terecht. Zowel als "doe het zelf pakket", als volledig door hen uitgevoerd in 1 dag. Ook het veranderen of aanpassen van bestaande keukens en kasten kunnen zij voor u realiseren, waarmee u echt flink geld kunt besparen.
Doe het zelf..
Wanneer u zelf ook erg handig bent maar niet beschikt over de juiste machines of materialen, kunt u ook een deel van uw werk aan Comfort Kasten uitbesteden. Met name deuren, fronten, laden en glaswerk worden vaak los besteld. Daarmee heeft u altijd een eindproduct met een professionele afwerking en bespaard daarnaast ook veel tijd en geld. Behalve deze prefab mogelijkheden, kunt u ook bij Comfort Kasten terecht voor plaatmateriaal, meubelbeslag, meubelaccessoires, grepen, knoppen, sloten, loopwielen en vervangingsonderdelen. ,,Door een zeer uitgebreid netwerk van toeleveranciers en onze productkennis van de vele systemen, zijn wij in staat om nagenoeg ieder onderdeel of materiaal te leveren. Wij overbruggen daarmee de kloof tussen groothandel en detailhandel en dat maakt ons echt uniek in onze branche”, zegt Visscher.

Kwaliteit tot in detail!

‘Voor kwaliteit tot in detail’. Dit is de lijfspreuk van Comfort Kasten. Bij Comfort Kasten stopt het niet bij een uitstekende afwerking en een nette (deel)facturatie achteraf. ,,Naast de vele kwaliteitsgaranties van vaak 5 tot zelfs 25 jaar op onze producten, mogen onze klanten ook vertrouwen op professioneel en vakkundig advies’’, laat Visscher weten. ,,Alle producten worden netjes gemonteerd en afgewerkt en wij laten de werkplek schoon achter. Comfort Kasten is CBW- erkend en ook VCA-gecertificeerd.’’

Contact..?

Voor meer informatie kunt u van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur vrijblijvend een bezoek brengen aan de showroom van Comfort Kasten op Dulleweg 39, 1721 PM in Broek op Langedijk (0226-341515). Daarnaast is het ook mogelijk om een bezoekafspraak bij u thuis te maken.
Sinds enkele dagen is ook de volledig vernieuwde website online gegaan, zodat u daar alvast een indruk kunt krijgen van de onbegrensde mogelijkheden. Kijk daarom eens op http://www.comfortkasten.nl