Kunnen van der Gragt Witgoedspeciaalzaak

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hornweg 12 , 1721 CV Broek op Langedijk, Noord-Holland
Langedijk, Noord Kennemerland

E-mail

Over Kunnen van der Gragt Witgoedspeciaalzaak

Kunnen van der Gragt, witgoedspeciaalzaak. Een mooie, ruime winkel, een onderdelenshop en een reparatie afdeling voor al uw witgoed en keukeninbouwapparatuur. Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren. Onze service en garantie blijven voorop staan.

Wij, Kunnen van der Gragt, hebben iets heel bijzonders in huis. Door een uniek informatiesysteem beschikt u bij ons over de grootste winkel van het land, niet in vierkante meters, wel in assortiment. Want alles wat op ons vakgebied in Nederland te koop is, kunnen wij u laten zien en leveren, inclusief de vertrouwde service en garantie.

Het geheim zit in de meest geavanceerde computer-databank ter wereld, die elke dag wordt "ververst". Dit systeem bevat de meest actuele gegevens over duizenden producten van alle bekende merken. Een gigantisch "magazijn" waaruit u direct kunt bestellen.

Wedden dat wij hebben wat u zoekt?

Europart is een internationale winkelketen in onderdelen, aansluitmateriaal en accessoires voor bijna alle merken huishoudelijke apparaten, wasautomaten, drogers, vaatwassers, koelkasten, stofzuigers, magnetrons, klein huishoudelijke apparaten en nog veel meer. Wij leveren ook stofzuigerzakken en allerlei reinigingsmiddelen. Door samenwerking op het gebied van inkoop, automatisering, service en publiciteit is de Europartshop een sterke partner in de markt. Wij zitten in Nederland, Engeland, Duitsland, Denemarken en Belgie. Alleen al in Nederland zijn er meer dan 100 shops en dit aantal groeit nog steeds.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/kunnenvandergragt/

Categorieën: Household Appliances

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kunnen van der Gragt Witgoedspeciaalzaak in Hornweg 12, Broek op Langedijk Noord-Holland 1721 CV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Broek op Langedijk Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Broek op Langedijk Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Broek op Langedijk Noord-Holland, 1721 CV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3770944]