Groeningen R W M van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Floralaan 4 , 1405 AT Bussum, Noord-Holland

E-mail

Over Groeningen R W M van

Brokarts is een landelijk actieve groep van onafhankelijke taxateurs en makelaars in kunst en antiek. Alle deelnemers zijn als zodanig erkend en geregistreerd door de Federatie van Taxateurs Makelaars en Veilinghouders in roerende zaken (Federatie TMV onder nr.R.20196) en gecertificeerd conform de Europese Norm EN-45013.
Dit houdt in dat ze met goed gevolg een zwaar vakexamen hebben afgelegd en dat ze zich verplicht hebben een bij- en nascholingsprogramma te volgen dat hun vakbekwaamheid op actueel niveau houdt. Door nieuwe Europese regelgeving is de titel: beëdigd taxateur niet meer beschermd. Wel waren alle Brokarts taxateurs voorheen officieel beëdigd.

Hun bundeling van kennis en goede samenwerking staan garant voor gedegen taxaties. Bovendien blijven zij door voortdurende contacten met veilinghuizen en de kunsthandel goed op de hoogte van de meest recente prijsontwikkelingen en hanteren zij deze bij hun taxaties.

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Groeningen R W M van in Floralaan 4, Bussum Noord-Holland 1405 AT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bussum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bussum Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bussum Noord-Holland, 1405 AT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816833]