Keukenmontage

Keukenmontage van Industrial Architects

Door: Industrial Architects  14-09-2011
Trefwoorden: Timmerwerk, Verbouwing, Bouwkundig Advies

 

Industrial Architects

Opgericht door Dennis Bakker, Iemand die  26 jaar ervaring heeft in de interieurbouw en sedert 12 jaar zelfstandig interieurbouw projecten verricht in de breedste zin van het woord. Voor de meest uiteenlopende vraagstukken adviseren wij u en vinden een oplossingsgericht antwoord. Het begeleiden, installeren en in gebruik stellen van complexe projecten is ons dagelijks werk.

Tevens voeren wij onze werkzaamheden uit op middelgrote projecten door het hele land en staan garant voor het naleven van veiligheid en kwaliteitsregels.

Of het nu gaat om een winkelinrichting, een kast, keuken, zolder of een kleine verbouwing, wij maken het speciaal voor u ook als het gaat om één meubelstuk. Natuurlijk helpen wij u ook graag om uw ideeën verder uit te werken. In overleg met u bepalen we de materialen en de uitvoering. Maatwerk en kwaliteit dat kunt u van ons verwachten.

Bij Turn-key projecten nemen wij de totale organisatie van het project voor onze rekening. Vanaf het sloopwerk via de opbouw tot aan de oplevering wordt alles door ons geregeld.

Uw voordeel hierbij is dat u maar een aanspreekpunt heeft wat u minder tijd kost en de zekerheid geeft dat het project naar wens verloopt. Als er extra partijen nodig zijn om uw opdracht te realiseren, dan werken wij samen met gerenommeerde bedrijven en zorgen als team dat het werk zo vlekkeloos mogelijk verloopt. En omdat wij een bedrijf zijn met een sterke organisatie, hebben we ook de capaciteit om dit waar te maken.

Trefwoorden: Bouwkundig Advies, Groot Onderhoud, Keukenmontage, Timmerwerk, Verbouwing, Winkelinrichting