Logopediepraktijk Naarden-Bussum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sint Vitusstraat 5 , 1404 HP Bussum, Noord-Holland

E-mail

Over Logopediepraktijk Naarden-Bussum

De praktijk voor Logopedie Naarden-Bussum is een groepspraktijk waar 4 logopedisten werkzaam zijn. Tezamen vormen we een allround praktijk. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor bijna al uw vragen op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor en afwijkende mondgewoonten. Iedere logopedist heeft hierin haar eigen aandachtsgebied(en), waardoor er verdieping en maatwerk in de diagnostiek en behandeling geboden kan worden.

Als praktijk vinden wij het belangrijk dat wij kwaliteit bieden en transparant zijn in de zorg die we verlenen. We nemen dan ook regelmatig deel aan bij- en nascholing; hebben gezamenlijk overleg en nemen deel aan multidisciplinaire intervisie met andere paramedici. Alle vier de logopedisten zijn lid van de beroepsvereniging NVLF en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk in de regio.

Om u of uw kind zo goed mogelijk te begeleiden werken wij onder andere samen met huisartsen, medisch specialisten, paramedici, orthodontisten en tandartsen. Indien wenselijk onderhouden we contact met kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en scholen.

Al onze logopedistes zijn DTL opgeleid. U kunt zonder verwijzing bij ons terecht.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Speech Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Logopediepraktijk Naarden-Bussum in Sint Vitusstraat 5, Bussum Noord-Holland 1404 HP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Bussum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bussum Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bussum Noord-Holland, 1404 HP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826615]