Aktueel Sportief Auto

Aktueel Sportief Auto van Media Topic

Door: Media Topic  28-01-2008
Trefwoorden: Auto, Magazine, Mannen

Aktueel Sportief Auto
Uniek magazine over de man en zijn auto
Vanaf 30 januari in de winkel

Weekblad Aktueel Sportief komt op 30 januari met een speciale editie, Aktueel Sportief Auto. Auto’s en de autosport vormen al jaren een hooggewaardeerde rubriek in het weekblad. De keuze voor een speciale uitgave, gericht op de heilige koe vormt dan ook een logische keuze.

Aktueel Sportief Auto – 30 januari verkrijgbaar
Aktueel Sportief Auto, de speciale editie van weekblad Aktueel Sportief, gaat om auto’s, auto’s en nog eens auto’s. Naast de technische snufjes zal vooral de man in die auto centraal staan. Natuurlijk bevat Aktueel Sportief Auto vele auto- en navigatiesystementests en reportages over de nieuwe modellen voor 2008. De beleving van de echte autoliefhebber vormt de rode draad in het blad en maakt het tot een unieke uitgave. Zo is er ondermeer een exclusief interview met Jos Verstappen over zijn deelname aan de 24-uurs race van Le Mans met unieke foto’s, interviewde Aktueel Sportief de autodealer van de onderwereld en lees je het verhaal van vijftien autofreaks over hun eigen ‘heilige koe’. Bovendien zijn er vijf toparrangementen te winnen voor de Grand Prix van Monaco.

Aktueel Sportief Auto is vanaf 30 januari acht weken lang verkrijgbaar via tankstations, supermarkten en het tijdschriftenkanaal voor € 2,95.

Over Aktueel Sportief en Audax Publishing
Aktueel Sportief is het tweede mannenweekblad van Nederland. Sinds de succesvolle restyling in juni 2006 is de oplage, tegen de algemene marktontwikkeling in, continu gestegen. De losse verkoop is zelfs verdubbeld. De betaalde kernoplage bedraagt momenteel 80.000 (HOI Q3 2007), de verspreide oplage bedraagt 110.000 (HOI Q3 2007).

Audax Publishing, een dochteronderneming van mediaconcern Audax, geeft een grote variëteit aan publiekstijdschriften uit: Girlz!, Glossy, AvantGarde, Vriendin, Weekend, Aktueel Sportief, STARS, HP/De Tijd, AvantgardeMen, Diva&Donna en Weekend Royalty.

Trefwoorden: Aktueel, Auto, Magazine, Mannen, Sportief, Tijdschrift

Contact Media Topic

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share