NOSEM + Partners

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prinses Margrietplnts 14 , 1403 SX Bussum, Noord-Holland

E-mail

Over NOSEM + Partners

NOSEM is een afkorting die staat voor Nederlandse Organisatie voor Sociale Economie en Maatschappij, een commercieel bedrijf opgericht in 2012. NOSEM + Partners wil bedrijven, organisaties en instellingen enthousiasmeren, inspireren en met elkaar verbinden om deel te nemen aan de sociale economie. Het daarvoor te gebruiken bindmiddel, het cement tussen de stenen, noemen wij ‘sociaal ondernemerschap’. Het mooie van sociaal ondernemerschap is dat je continu bezig bent met het creëren van een win-winsituatie, een bewuste vorm van ondernemen en samenwerking die enerzijds recht doet aan de economische belangen van het bedrijf en anderzijds opkomt voor de belangen van een bijzondere groep mensen in onze maatschappij, namelijk dat deel van de ‘work force’ met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. NOSEM + Partners wil een scharnierfunctie bekleden binnen de drieledige klantrelatie tussen MKB-bedrijven (de externe markt), SW-bedrijven en gemeentelijke organisaties en -instellingen.

NOSEM + Partners: “maatschappelijk relevant, commercieel interessant”

NOSEM + Partners ziet het als een uitdaging om mens- en arbeidsontwikkeling te combineren met commercie. Wij vinden het, net als u waarschijnlijk, heel mooi om te zien als mensen trots zijn op hun werk. Het willen inzetten van doelgroepen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie komt voort uit een humanistische levensbeschouwing van Erik Snoodijk, de oprichter en eigenaar van ons bedrijf. Bij hem leeft sterk het idee dat bedrijven niet alleen behoefte hebben aan hoofden en handen, doch ook aan hart en gevoel. Door sociaal ondernemerschap te tonen laat uw bedrijf zien het hart op de goede plaats te hebben… en dat is goed voor de gezondheid én de reputatie van uw bedrijf en natuurlijk ook voor onze maatschappij! Want ondernemen is per definitie een maatschappelijke activiteit, ongeacht wat we doen of maken. We werken en leven in die maatschappij, maken er gebruik van.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Business Services & Consultancy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is NOSEM + Partners in Prinses Margrietplnts 14, Bussum Noord-Holland 1403 SX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Communicatie diensten in Bussum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bussum Communicatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bussum Noord-Holland, 1403 SX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819970]