Slijterij Michel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Laarderweg 5 , 1402 BA Bussum, Noord-Holland

E-mail

Over Slijterij Michel

Al meer dan 20 jaar bestaat Slijterij Michel. Opgebouwd door vader en zoon Aaldijk met groot succes.

In oktober 2000 is de slijterij verkocht aan Edwin en Jacqueline Koning. Zij hebben de slijterij verder uitgebouwd in assortiment en hun servicegerichtheid geeft klanten het gevoel welkom te zijn, dit alles onder het motto “de klant is koning”

Slijterij Michel probeert te doen wat anderen niet kunnen of mogen doen. Het assortiment is breed en diep en omvat gedistilleerd, wijn, bier en bierspecialiteiten. Verder kunt u terecht voor een vakkundig advies m.b.t. uw feestjes en partijen. Mocht er een artikel niet zijn dan zullen wij u laten weten of wij dit artikel hebben, of we het kunnen bestellen en wanneer dit artikel er voor u is. Verder bezorgen wij in het Gooi.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Wineries

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Slijterij Michel in Laarderweg 5, Bussum Noord-Holland 1402 BA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Bussum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bussum Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bussum Noord-Holland, 1402 BA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816943]