Usb sticks en usb producten van www.smart-usb.nl

Usb sticks en usb producten van www.smart-usb.nl van Smart Promotions

Door: Smart Promotions  08-08-2008
Trefwoorden: Usb Sticks, Usb Producten, Usb Stick Met Logo

De usb sticks met logo zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten, ook in diverse uitvoeringen als het gaat om het aantal MB dat een usb stick heeft. Tegenwoordig zijn er bedrukte usb sticks verkrijgbaar tot 8 Gig.
Er zijn zeer veel keuze mogelijkheden als het gaat om de usb sticks met logo.

Veel populaire varianten zoals o.a. de Usb Stick Twister, Usb credit cards, Houten usb sticks en veel meer. Ook zijn er diverse andere usb producten op de markt die zeer effectief zijn als promotie artikel / relatiegeschenk.

Wat betekend Usb nou eigelijk?

Universal Serial Bus (USB) is een standaard voor de aansluiting van randapparatuur (hardware) op een PC of andere computer. Het vervangt de parallelle en seriële poorten van de PC. Deze zijn beide veel langzamer in dataoverdracht dan USB.
Een ander voordeel van USB is dat deze de stroomvoorziening van de aangesloten randapparatuur kan verzorgen. USB-apparatuur kan aangesloten worden zonder de computer te moeten herstarten (ook wel hot plug genoemd). De USB-bus is ook self-powered of hot-powered. Dit wil zeggen dat het aangesloten toestel zijn stroom uit de USB-poort zelf haalt, of dat er een extra stroomvoorziening moet zijn.
Hoewel in de naam het woord bus voorkomt is USB strikt genomen geen bus omdat er zonder hub maar één apparaat op een enkele poort aangesloten kan worden.
www.smart-usb.nl biedt u alle bedrukte usb sticks die op de markt zijn in alle mogelijk varinaten en aantal MB.
Kijk voor alle modellen op desze website, uiteraard kunt u ons mailen en bellen voor meer informatie of een order te plaatsen.

Trefwoorden: Usb Producten, Usb Stick Met Logo, Usb Sticks