VDP Advies BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meerweg 45 , 1405 BD Bussum, Noord-Holland

E-mail

Over VDP Advies BV

Over VDP Advies
VDP Advies is voor haar cliënten een sparringpartner, waarbij wederzijds vertrouwen een grote rol speelt. Het luisteren naar, signaleren van- alsmede het aandragen van oplossingen, is de kracht van onze dienstverlening en vormt de toegevoegde waarde voor onze cliënten.

Door goede communicatieve en intensieve samenwerking tussen cliënt en adviseur, trachten wij onze doelstelling te realiseren, namelijk de verwachtingen van onze cliënten overtreffen.

Wij onderscheiden ons door onze zeer directe communicatie en wederzijdse opbouwende kritiek. Indien wij kritiek ontvangen van cliënten, dan nemen wij dat zeer ter harte. Niemand is onfeilbaar.

Kenmerkend voor onze organisatie is de informele werksfeer en de laagdrempeligheid voor onze cliënten.

Daarnaast aarzelen wij echter niet om ook u, als cliënt, van opbouwende kritiek te voorzien, indien blijkt dat uw administratie voor verbetering vatbaar is. Zo kunnen we efficiënt werken en kunnen we onze uiterst scherpe tarieven blijven handhaven en een langdurige vruchtbare samenwerking aangaan, waarbij u zich, als klant, tevreden voelt en blijft voelen.

Wij beloven geen dingen die we niet kunnen en komen al onze gemaakte afspraken na. Door middel van verregaande automatisering wordt de voortgang van al onze dienst-verleningsprodukten streng bewaakt en op deze wijze leveren wij altijd correct en tijdig de door u of de fiscus gewenste informatie aan.

Met ons brede dienstenpakket kunnen wij ondernemers adviseren, begeleiden en ondersteunen. Ons huidige dienstenpakket omvat accountancy, fiscale advisering, administratieve dienstverlening. Naast de ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf verlenen wij onze diensten tevens aan vrije beroepers/medische specialisten.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/VDP-Advies-BV-1690254404577617/

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Bussum Noord-Holland

Is VDP Advies BV in Meerweg 45, Bussum Noord-Holland 1405 BD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bussum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bussum Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bussum Noord-Holland, 1405 BD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826680]