Camperverzekerd introduceert unieke camperverzekering

Camperverzekerd introduceert unieke camperverzekering van Camperverzekerd

Door: Camperverzekerd  21-09-2007
Trefwoorden: Camperverzekering

Camperverzekerd is een nieuwe aanbieder op het gebied van camperverzekeringen en een onderdeel van een assurantiekantoor dat al jaren actief is in de financiële dienstverlening. Opvallend detail: Personeel van het kantoor is zelf ook enthousiast camperbezitter. Camperverzekerd heeft hierdoor veel kennis van camper- en verzekeringszaken, wat zich vertaalt in een bijzonder product.

Camperverzekeringen kenmerken zich door de vele mogelijkheden in de dekkingen. Waar alle andere camperverzekeraars tegen extra premie optionele dekkingen aanbieden heeft Camperverzekerd standaard een uitgebreide dekking tegen een scherpe premie. Verzekerden met een Beperkt Casco of Casco verzekering hebben bij Camperverzekerd bijvoorbeeld gratis inboedeldekking tot € 5.000,-. Daarnaast mag er door de verzekerden een onbeperkt aantal kilometers per jaar met de camper worden gereden zonder verhoging van de premie. Indien een verzekerde een Casco dekking heeft is verhaalrechtsbijstand ook gratis meeverzekerd.

Andere onderscheiden kenmerken van Camperverzekerd; geen polis- of wijzigingskosten, geen premietoeslag voor termijnbetalingen en extra kortingen indien een camper over een alarm beschikt. Daarnaast heeft Camperverzekerd een gescheiden Bonus/Malus voor WA en Casco. Als een verzekerde een schade claimt die onder de WA-dekking valt, wordt alleen de Bonus/Malus-korting van de WA-premie minder. De no-claimkorting voor de Casco premie blijft gehandhaafd. Omgekeerd geldt hetzelfde. Bij schade bespaart een verzekerde hiermee veel premie. Camperverzekerd is de enige verzekeraar met een gescheiden Bonus/Malus ladder.

Tegelijk met de landelijke introductie van de camperverzekering is de website www.camperverzekerd.nl gelanceerd. Op deze site kunnen verzekerden online wijzigingen doorgeven en informatie vinden over alles wat betrekking heeft op de camperverzekering. Op de website is het tevens mogelijk om een premieberekening te maken en direct een verzekering af te sluiten.

Voor meer info: www.camperverzekerd.nl

Trefwoorden: Camperverzekering

Contact Camperverzekerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share