Camperverzekerd.nl Camperverzekeringen aanwezig op de Caravana 2009 in Leeuwarden

Camperverzekerd.nl Camperverzekeringen aanwezig op de Caravana 2009 in Leeuwarden van Camperverzekerd

Door: Camperverzekerd  05-12-2008
Trefwoorden: Camperverzekering

De Caravana is één van de grotere recreatiebeurzen in Nederland en is inmiddels uitgegroeid tot een ware toeristische trekpleister voor kampeerfans. De Caravana biedt u een perfecte gelegenheid om zich te oriënteren op het komende seizoen.

Dit jaar vindt de 49e editie plaats van de Caravana. Het programma van de komende Caravana is wederom zeer gevarieerd. Informatie over campings (nationaal en internationaal), mogelijkheden voor rustige en doe-vakanties, en natuurlijk de nieuwste campers. Uiteraard is er ook aandacht voor andere recreatiemiddelen zoals caravans en tenten. Tevens zullen er tal van accessoires voor campers en kamperen in het algemeen te vinden zijn: van jerrycans tot gaskooktoestellen, van potten en pannen tot zaklampen. Ten opzichte van de voorgaande editie van de Caravana is de organisatie er dit jaar in geslaagd om een nog grotere vertegenwoordiging van campers neer te zetten. Ook camperinbouwbedrijven zijn ruim aanwezig. Kortom; een groot en veelzijdig aanbod op campergebied!

Camperverzekerd nodigt u uit
Camperverzekerd maakt graag persoonlijk kennis met u. Op onze stand kunt u zich, onder het genot van een drankje, uitgebreid laten informeren over ons verzekeringsproduct. Wij nodigen belangstellenden dan ook van harte uit een bezoek te brengen aan onze stand op de Caravana. U kunt de stand van Camperverzekerd vinden in hal 3 (Saksenhal), standnummer 3115.

Beursinformatie
Evenement: Caravana 2009
Locatie: WTC Expo Leeuwarden – Heliconweg 52 in Leeuwarden.
Openingstijden: Donderdag 22 januari 2009 tot en met dinsdag 27 januari 2009. Alle dagen van 10.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag 23 januari geopend van 10.00 tot 22.00.
Entreeprijs: € 9,- (Volwassenen). Kinderen 6 t/m 11 jaar: € 5,-. Kinderen tot 6 jaar: Gratis toegang. Gezinskaart (2 volwassenen + 2 kinderen tot 11 jaar): € 22,-. Online voorverkoop is mogelijk, maar geeft geen extra korting. Parkeertarief bedraagt € 3,-.
Meer informatie: http://www.caravana.wtcexpo.nl

Meer informatie over de camper verzekeringen van Camperverzekerd kunt u terugvinden op de website www.camperverzekerd.nl

Camperverzekerd: Dé camper verzekering ván camperaars voor camperaars!

Trefwoorden: Camperverzekering

Contact Camperverzekerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share