Doorlopende reisverzekering voor kampeerautobezitters

Door: Camperverzekerd  28-07-2008

Belangrijke dekkingen zijn onder andere de reisduur. Gaat u voor langere tijd naar het buitenland? Vergewis u er dan van dat de meeste reisverzekeraars maximaal 45 of 60 dagen aangesloten buitenlanddekking verlenen. Ook pechhulp, repatriëring en huurkosten voor een vervangend voertuig zijn zeer belangrijke dekkingen.

Gaat u op reis in Nederland? Veel verzekeraars bieden geen dekking op de doorlopende reisverzekering voor reizen in Nederland. In sommige gevallen wel, maar alleen als u een boekingsbewijs kunt overleggen. Aangezien camperaars bij uitstek op plaatsen overnachten waarbij een boekingsbewijs niet van toepassing is, is dit dan ook een eis waar vaak onmogelijk aan is te voldoen.

Camperverzekerd biedt ook dekking voor een niet vooraf geboekte vakantie (dus geen overlegging van een boekingsbewijs) in eigen land. Daarnaast is onze reisverzekering niet alleen geldig voor reizen met de camper; ook vliegreizen en dergelijke behoren uiteraard tot de verzekeringsdekking. Neemt u uw fietsen mee tijdens uw kampeerautovakantie? Ook de fietsen zijn standaard meeverzekerd op onze reisverzekering.

Meer uitgebreide informatie over de speciale doorlopende reisverzekering voor campers / kampeerauto's vindt u op onze website www.camperverzekerd.nl


Contact Camperverzekerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share