Nu: prijsdoorbraak kampeerautoverzekering. De goedkoopste kampeerautoverzekeringen

Nu: prijsdoorbraak kampeerautoverzekering. De goedkoopste kampeerautoverzekeringen van Camperverzekerd

Door: Camperverzekerd  26-06-2008

Heeft u een camper of kampeerauto? Kijkt u dan goed naar de premie. Kunt u premie besparen? Wacht dan niet te lang en sluit uw camper verzekering over naar Camperverzekerd.

Let u echter ook goed op de verzekeringsdekkingen! Er zijn vele aanbieders van camperverzekeringen; hierdoor zijn er ook veel verschillen in polisvoorwaarden. Een goedkope kampeerauto verzekering is niet per definitie het beste. Het is daarom belangrijk dat u een camperverzekering kiest die past bij uw wensen; een kampeerautoverzekering gebaseerd op maatwerk. Een verzekering die  voordelig is én uitstekende polisvoorwaarden hanteert!

De kampeerautoverzekeringen van Camperverzekerd zijn helemaal in te richten op uw wensen. Wij bieden u standaard een zeer uitgebreide kampeerautoverzekering (onder andere onbeperkte kilometrage, gratis € 5.000,- inventarisdekking, gratis verhaalrechtsbijstand, gratis hulpverlening), maar ook zeer scherpe premies. Ons motto luidt daarom: Goed én goedkoop verzekerd!

Daarnaast hebben wij ook een uitstekende en snelle schadeservice in samenwerking met Focwa. Een goede kampeerauto verzekering bewijst zich namelijk op het moment dat u schade heeft. Met Camperverzekerd, de kampeerautospecialist, bent u gegarandeerd goed verzekerd!

Camperverzekerd heeft een kampeerautoverzekering met een lage premie, maar daarnaast nemen wij automatische de bonus-maluskorting over van uw personenauto (ongeacht waar deze verzekerd is).

Wanneer u bijvoorbeeld bij Interpolis een auto heeft verzekerd en daar 75% korting heeft, krijgt u bij ons ook direct deze korting op uw camperverzekering. Het is niet noodzakelijk dat uw auto dan ook bij ons verzekerd moet worden. Hierdoor zijn hoge kortingen mogelijk en krijgt u gegarandeerd een lage premie.

Via onze website kunt direct online een premieberekening maken. Indien gewenst kunt u zelfs een offerte naar uw e-mailadres sturen. Ook kunt u direct online uw kampeerauto verzekeren. Kijk voor meer infomatie over onze uitgebreide dekkingen en lage premies op www.camperverzekerd.nl.


Contact Camperverzekerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share