Oldtimer Camper Verzekering

Oldtimer Camper Verzekering van Camperverzekerd

Door: Camperverzekerd  24-06-2011
Trefwoorden: Camperverzekering, Camper Verzekering

Op zoek naar een oldtimer camper verzekering? Ook oudere campers (oldtimer campers) kunt u goed én voordelig bij Camperverzekerd verzekeren. Onze oldtimer camper verzekering is zeer geschikt voor oldtimers. Wanneer uw oldtimer is ingericht als kampeerauto en als zodanig is gekeurd bij de RDW kunt u uw oldtimer bij ons als camper verzekeren.

Bereken direct de premie voor de oldtimer camperverzekering: http://www.camperverzekerd.nl/oldtimer-camper-verzekering/

Trefwoorden: Camper Verzekering, Camperverzekering

Contact Camperverzekerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Camperverzekerd

05-05-2010

Goedkoop een BearLock beveiliging inbouwen in uw camper

VOORDEELACTIE! Uw camper met een BearLock beveiligd voor € 495,- incl. BTW en professionele inbouw. 10% extra premiekorting op uw verzekering.


18-12-2009

Camperverzekerd.nl met speciale camperpolis aanwezig op de Caravana camperbeurs in Leeuwarden

Camperverzekeraar Camperverzekerd (www.camperverzekerd.nl) is ook januari 2010 vertegenwoordigd op de camperbeurs Caravana. De Caravana in Leeuwarden is één van de grotere recreatiebeurzen in Nederland en is inmiddels uitgegroeid tot een ware toeristische trekpleister voor kampeerfans. De Caravana biedt een perfecte gelegenheid om u te oriënteren op het kampeerseizoen 2010.


24-09-2009

Camperverzekerd.nl met unieke camperpolis aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2009 in Utrecht

Camperverzekerd is van 15 tot en met 21 oktober aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Op deze populaire recreatiebeurs zal Camperverzekerd zichzelf profileren als specialist op het gebied van camperverzekeringen.


Uw kampeerauto optimaal verzekerd? Profiteer ook van de uitgebreide verzekering van Camperverzekerd van Camperverzekerd thumbnail
29-04-2009

Uw kampeerauto optimaal verzekerd? Profiteer ook van de uitgebreide verzekering van Camperverzekerd

Camperverzekerd: Dé kampeerauto verzekering. Een unieke schadeservice, standaard zeer uitgebreide voorwaarden en scherpe premies. Overtuig uzelf van onze voordelen en bereken direct uw premie op www.camperverzekerd.nl


Dé kampeerautopolis voor uw Hymer (Hymerpolis) van Camperverzekerd thumbnail
17-02-2009

Dé kampeerautopolis voor uw Hymer (Hymerpolis)

Uw kampeerauto ook optimaal verzekerd met de speciale kampeerauto polis van Camperverzekerd? Profiteer nu van de uitgebreide camperverzekering van Camperverzekerd! Unieke kampeerautopolis met uitgebreide polisvoorwaarden voor uw Hymer, Dethleffs, Possl, Adria, Burstner, Knaus of Laika kampeerauto.


Camperverzekerd.nl Camperverzekeringen aanwezig op de Caravana 2009 in Leeuwarden van Camperverzekerd thumbnail
05-12-2008

Camperverzekerd.nl Camperverzekeringen aanwezig op de Caravana 2009 in Leeuwarden

Camperverzekerd (www.camperverzekerd.nl)  is van 22 tot en met 27 januari 2009 aanwezig op de Caravana in Leeuwarden. Camperverzekerd zal zichzelf ook dit jaar weer op de Caravana profileren als specialist op het gebied van camperverzekeringen.


Camperverzekerd Dé Camperverzekeraar: aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2008 van Camperverzekerd thumbnail
03-10-2008

Camperverzekerd Dé Camperverzekeraar: aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2008

Camperverzekerd; Dé camperverzekeraar, is van 16 tot en met 22 oktober aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Op deze grootsopgezette kampeerbeurs zal Camperverzekerd zichzelf profileren als specialist op het gebied van camperverzekeringen.


Goedkope Camperverzekeringen? Camperverzekerd! van Camperverzekerd thumbnail
16-09-2008

Goedkope Camperverzekeringen? Camperverzekerd!

Onze camperverzekeringen kenmerken zich door de uitgebreide dekkingen die wij standaard bieden. Wat bij andere kampeerautoverzekeringen tegen een extra premie te verzekeren is (bijvoorbeeld inboedel, kilometrage), is standaard bij Camperverzekerd. En dat tegen een zeer lage premie. Naast de uitgebreide dekkingen en lage premies bieden wij ook een uitstekende service bij schade. Met al deze voordelen bent u gegarandeerd goed verzekerd!


28-07-2008

Doorlopende reisverzekering voor kampeerautobezitters

Veel camperbezitters hebben een doorlopende reisverzekering. Men denkt hiermee goed verzekerd op reis te gaan. In de praktijk blijken er echter toch nog veel hiaten in de reisdekkingen te zitten en blijkt de reisverzekering niet goed aan te sluiten op het campergebruik. Overtuig uzelf daarom goed van uw reisdekkingen en voorkom hiermee onaangename verrassingen.


Nu: prijsdoorbraak kampeerautoverzekering. De goedkoopste kampeerautoverzekeringen van Camperverzekerd thumbnail
26-06-2008

Nu: prijsdoorbraak kampeerautoverzekering. De goedkoopste kampeerautoverzekeringen

Bij autoverzekeraars is al enige tijd een felle concurrentiestrijd gaande. De premies  voor autoverzekeringen zijn de afgelopen jaren sterk gedaald. Met name het laatste jaar is de prijsdaling enorm. Deze trend doet zich ook voor bij kampeerautoverzekeringen.


Camperverzekerd introduceert unieke camperverzekering van Camperverzekerd thumbnail
21-09-2007

Camperverzekerd introduceert unieke camperverzekering

Camperverzekerd heeft onlangs een camperverzekering geïntroduceerd met standaard zeer uitgebreide dekkingen. Deze uitgebreide dekkingen waaronder € 5.000.- inboedel, verhaalrechtsbijstand en onbeperkte kilometrage zijn gratis meeverzekerd.