Uw kampeerauto optimaal verzekerd? Profiteer ook van de uitgebreide verzekering van Camperverzekerd

Uw kampeerauto optimaal verzekerd? Profiteer ook van de uitgebreide verzekering van Camperverzekerd van Camperverzekerd

Door: Camperverzekerd  29-04-2009

De kampeerautoverzekering van Camperverzekerd is een uitstekende keuze. Niet alleen vanwege de scherpe premie, maar beslist ook door de unieke dekkingen en adequate schadeafhandeling.

Camperverzekerd onderscheidt zich van de vele andere aanbieders door de uitgebreide dekkingen die wij hanteren. Wat bij andere verzekeraars tegen een extra premie te verzekeren is (bijvoorbeeld inventaris, rechtsbijstand of onbeperkte kilometrage), is standaard bij Camperverzekerd.

Daarnaast biedt Camperverzekerd enkele andere opmerkelijke voordelen welke onze camper- en doorlopende reisverzekering tot uitstekende én unieke producten maken.

In de onderstaande tekst vindt u een kort overzicht van enkele bijzondere dekkingen welke bij Camperverzekerd wel van toepassing zijn, in tegenstelling tot vele andere aanbieders.

Indien u meer informatie wenst over de onderscheidende voordelen van Camperverzekerd kunt u klikken op de desbetreffende links. U krijgt dan een uitgebreide uitleg van de onderstaande punten.

 

Meer onderscheidende voordelen van Camperverzekerd kunt u nalezen op de website www.camperverzekerd.nl

Wilt u ook profiteren van de uitgebreide voorwaarden van Camperverzekerd? Neem dan contact op met Camperverzekerd: telefoon 0224 562011 of e-mail. Wij berekenen graag vrijblijvend uw voordeel!


Contact Camperverzekerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share