Adviesbureau Duurzaam Veilig

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Willem de Rijkelaan 24 , 1901 TT Castricum, Noord-Holland
Noord Kennemerland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Adviesbureau Duurzaam Veilig

Eric Tabak van Adviesburo Duurzaam Veilig in Castricum is Hoger Veiligheidskundige (HVK). Dit vakgebied houdt zich bezig met alle aspecten rond het begrip veiligheid binnen het domein arbeidsomstandigheden. Daarnaast heeft hij zich ook gespecialiseerd in adviseren over duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord opereren.

Als gecertificeerd veiligheidskundige en lid van de Nederlandse Vereniging van Veiligheidskunde (NVVK) adviseert hij bedrijven en instellingen over toepassing van de wet- en regelgeving, afgezet tegen de dagelijkse praktijk.

Adviseren op het gebied van veiligheid en duurzaamheid is een serieus vak. Opdrachtgevers kunnen er op vertrouwen dat de adviezen van Adviesburo Duurzaam Veilig zijn gebaseerd op gedegen kennis en ruime ervaring en voldoen aan alle wettelijke voorschriften.

De adviezen over duurzaamheid en MVO zullen vooral ingaan op de bewustwording dat er keuzes zijn en keuzes gemaakt moeten worden voor een duurzame samenleving.

In alle gevallen zijn de adviezen gedegen en praktisch, maar vooral ook pragmatisch en realistisch.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/AdviesburoDuurzaamVeilig/
Twitter: https://twitter.com/erictabak

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Adviesbureau Duurzaam Veilig in Willem de Rijkelaan 24, Castricum Noord-Holland 1901 TT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Castricum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Castricum Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Castricum Noord-Holland, 1901 TT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226405]