Gezinspoli De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oude Parklaan 111 , 1901 ZZ Castricum, Noord-Holland
Noord Kennemerland

E-mail

Over Gezinspoli De

De Gezinspoli is een praktijk voor relationele therapie en/of verslavingszorg.
Wij zijn er voor: echtparen, alleenstaanden, jongvolwassenen, ouders met opvoed-vragen over bijvoorbeeld gamen, alcohol en drugs en social media.

Een gezonde relatie biedt kracht en veilheid bij tegenslagen en moeilijke momenten in het leven.
Maar wat als we er niet meer uitkomen en steeds verder van elkaar verwijderd raken. De Gezinspoli kan uitkomst bieden door samen met jullie uit te zoeken wat er aan de hand is. In de behandeling is er ruimte voor jullie allebei om je wensen uit te spreken en er vervolgens samen mee aan de slag te gaan. Denk je dat relatietherapie iets is voor jullie, kijk dan eens verder op de website voor meer informatie.

Van je verslaving af.

Ik neem mezelf vaak voor om te minderen of te stoppen met drinken, maar het lukt me niet. Het valt me op dat ik altijd meer drink dan dat ik me voorneem. Ik schaam me omdat ik de controle kwijt ben en dingen me niet meer lukken. Ik betrap mezelf erop dat ik belangrijke dingen vergeet omdat ik niet meer helder na kan denken. De laatste tijd voel ik me somber en angstig. Ik zit in de knoop en kom er zelf niet meer uit!
Herken je jezelf in dit verhaal? De Gezinspoli kan je helpen om je leven weer op de rit te krijgen. De Gezinspoli behandelt vele vormen van verslaving of risicovol middelengebruik, gokken of gamen. Kijk eens op de website welke behandeling het beste bij jou past.

Relatietherapie en verslaving hoeft niet samen te gaan bij de Gezinspoli. Mocht bijvoorbeeld een verslaving of risicovol middelengebruik een oorzaak zijn van jullie problemen, dan bespreken jullie dit met de therapeut en kan dit een onderwerp van de behandeling zijn.

De Gezinspoli behandelt daarnaast individuele klachten. Hierbij gaat het vaak om rouwverwerking, gevoelens van angst of somberheid. Kijk hoe wij je daarvoor kunnen helpen op onze site. www.degezinspoli.nl

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/De-Gezinspoli/988176291212994

Categorieën: Mental Health Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gezinspoli De in Oude Parklaan 111, Castricum Noord-Holland 1901 ZZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Castricum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Castricum Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Castricum Noord-Holland, 1901 ZZ, Nederland

 • Stichting Iskra

  Esdoornlaan 15 Castricum Noord-Holland 1901 SC

 • J.j. Perfors

  Prof van der Scheerlaan 9 Castricum Noord-Holland 1901 KN

 • Woodcraft

  Schulpstet 30 Castricum Noord-Holland 1901 JJ

 • Deco-rent

  Stetweg 43 A Castricum Noord-Holland 1901 JD

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825870]