Kantoorboekhandel LAAN oftewel Kantoorboek.nl

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burgemeester Mooijstraat 19 , 1901 EP Castricum, Noord-Holland
Noord Kennemerland

E-mail

Over Kantoorboekhandel LAAN oftewel Kantoorboek.nl

Mijn opa, Piet Laan, begon 75 jaar geleden in Avenhorn een kleine kantoorboekhandel met drukkerij. Hij leende ook boeken uit en was daarmee een van de voorlopers van het bibliotheekwezen.
Mijn vader, Sybrand Laan, begon 50 jaar geleden in Velsen-Noord en verhuisde na 15 jaar naar Castricum. Dat was eerst schuin tegenover op nummer 17. waar we boven woonden. Onze buren waren Ruud en Kitty Thoes en achter hadden we de hele tuin van Kapitein Rommel tot onze beschikking!Totdat dat pand ook te klein werd en we schuin tegenover naar het voormalige pand vanmakelaardij Kloes verhuisde. Omdat het pand toen alleen gehuurd kon worden, bleef het bij de begane grond. Ik, Hans Laan, heb de zaak 13 jaar geleden overgenomen.

De benedenverdieping is bij de overname van het pand opgenomen als kantoorafdeling met een copy center, waar later het postagentschap bij kwam. Vorig jaar zijn we een klantenspaarsysteem begonnen en dat is een groot succes.

Mijn vrouw, Rachel de Wit is meewerkend partner en heeft ook een eigen bedrijf, Verborgen Rijk, waar ze kinderen helpt die leerondersteuning nodig hebben.

We hebben een vaste club van doordeweekse krachten. De zaterdagkrachten zijn veeal student die na hun afstuderen aan de andere kant van de toonbank belanden.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Boekhandel-Laan-Castricum/259799767495150

Categorieën: Bookstores

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kantoorboekhandel LAAN oftewel Kantoorboek.nl in Burgemeester Mooijstraat 19, Castricum Noord-Holland 1901 EP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Boeken diensten in Castricum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Castricum Boeken per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Castricum Noord-Holland, 1901 EP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3738569]