Cliënten Hopman ERA Makelaars waarderen persoonlijke aandacht

Cliënten Hopman ERA Makelaars waarderen persoonlijke aandacht van Klassezaak

Door: Klassezaak  11-10-2008
Trefwoorden: Reviews, Taxatie, Makelaardij

CASTRICUM –De cliënten van Hopman ERA Makelaars uit Castricum zijn zeer te spreken over de geleverde dienstverlening. Vooral de persoonlijke aandacht en de actieve instelling werden genoemd. Zo bleek uit de resultaten van een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek, uitgevoerd door de website Klassezaak.nl. De behaalde score van 8,7 (op een schaal van 1-10) geeft recht op een officiële Klassezaak certificering met twee sterren.

In de uitkomsten van het onderzoek ziet directeur Adri Hopman zijn vermoedens bevestigd: “De consument kan tegenwoordig kiezen uit allerlei verschillende makelaarsformules. In de praktijk blijkt dat onze full-service aanpak als zeer plezierig wordt ervaren en daarnaast de grootste kans geeft op een succesvolle koop of verkoop.” Ook over het Klassezaak-concept is Hopman positief: “De trend is dat consumenten graag willen vergelijken. Klassezaak.nl is een prima platform voor dienstverleners die houden van openheid en staan voor goede kwaliteit.”

Klassezaak.nl is een onafhankelijke website waar dienstverleners worden gerangschikt naar de mate van klanttevredenheid. Uniek is dat de klanttevredenheidsonderzoeken door Klassezaak zelf worden uitgevoerd in opdracht van de dienstverlener en dat alle resultaten worden gepubliceerd op de website. De reacties op de website zijn daardoor uitsluitend van cliënten zelf. Het concept is toepasbaar op vrijwel alle dienstverlenende branches waar de ondernemer de beschikking heeft over de klantengegevens.

Trefwoorden: Castricumse Makelaar, Huizen, Klanttevredenheid, Makelaardij, Rendement, Reviews, Taxateur, Taxatie, Woningen,