Klanten HB Veilingen: internetveilen bevalt prima

Klanten HB Veilingen: internetveilen bevalt prima van Klassezaak

Door: Klassezaak  30-05-2008
Trefwoorden: Internet, Dienstverlening, Onderzoek

Het onderzoek resulteerde in een hoge score van 8,6 (op een schaal van 1-10). Daarmee is HB Veilingen vanaf 27 mei gecertificeerd met twee Klassezaak-sterren.

Henk Hoogervorst, directeur van HB Veilingen, is verheugd over de uitkomsten van het onderzoek: “Wij hebben al jaren de overtuiging dat veilen via internet de klanten tijd, moeite en geld bespaart. Het is fantastisch om te zien dat vrij kort na de introductie van onze nieuwe website de klanten deze overtuiging delen. Dat de klanten vervolgens juist voor ons veilingsysteem kiezen, geeft ons de stimulans om onze dienstverlening de komende jaren nog verder te verbeteren.”

Klassezaak.nl is een onafhankelijke website waar dienstverleners worden gerangschikt naar de mate van klanttevredenheid. Uniek is dat de klanttevredenheidsonderzoeken door Klassezaak zelf worden uitgevoerd in opdracht van de dienstverlener. De reacties op de website zijn daardoor uitsluitend van cliënten zelf. Het concept is toepasbaar op vrijwel alle dienstverlenende branches waar de ondernemer de beschikking heeft over de klantengegevens.

Trefwoorden: Bloembollen, Bloembollenbemiddeling, Bollensector, Certificering, Dienstverlener, Dienstverlening, Internet, Internetveilen, Internetveiling, Klanttevredenheidsonderzoek, Klassezaak, Onderzoek, Sierteelt, Tevredenheidsonderzoek, Veiling, Veilingen, Veilingsysteem,