Klanten Hypotheekshop Castricum beoordelen dienstverlening een 8,9

Klanten Hypotheekshop Castricum beoordelen dienstverlening een 8,9 van Klassezaak

Door: Klassezaak  17-05-2008
Trefwoorden: Hypotheek, Dienstverlening, Hypotheken

Dennis Hink, eigenaar van De Hypotheekshop Castricum toont zich verheugd met het behaalde resultaat: “De huidige consument is gebaat bij een transparante hypothekenmarkt. Klassezaak geeft precies aan waar het om gaat: de reacties van de klanten zelf. De consument kan zo in één oogopslag zien of hij te maken heeft met een kwaliteitsadviseur of niet.” Hink vervolgt: “ Je ziet het ook in andere branches zoals de reiswereld of bij makelaars. De consument is niet per definitie op zoek naar de goedkoopste, maar wil goed geïnformeerd kunnen vergelijken om zo tot een weloverwogen keuze te komen.”

Klassezaak.nl is een onafhankelijke website waar dienstverleners worden gerangschikt naar de mate van klanttevredenheid. Uniek is dat de klanttevredenheidsonderzoeken door Klassezaak zelf worden uitgevoerd in opdracht van de dienstverlener. De reacties op de website zijn daardoor uitsluitend van cliënten zelf hetgeen misbruik en vervuiling tegengaan. Het concept is toepasbaar op vrijwel alle dienstverlenende branches waar de ondernemer de beschikking heeft over de klantengegevens.

Trefwoorden: Beoordelen, Certificering, Dienstverlening, Hypotheek, Hypotheekshop, Hypotheken, Hypothekenmarkt, Klanttevredenheidsonderzoek, Klassezaak, Onafhankelijke Website, Vergelijken,