Regina Lampenkappen Atelier BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoogevoort 4 , 1901 AS Castricum, Noord-Holland
Noord Kennemerland

E-mail

Over Regina Lampenkappen Atelier BV

Regina lampenkappen is met inmiddels meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van productie en restauratie van kleine en grote lampenkappen een van de oudste lampenkappen producenten van Nederland.

Waar wij ooit zijn begonnen met het fabriceren van kleine hand genaaide klassieke lampenkappen zijn wij nu uitgegroeid tot een producent die voor vele opdrachtgevers in binnen en buitenland grote lampenkappen fabriceren welke op beurzen, in winkels of in bedrijfspanden komen te hangen. Door de ontwikkeling van LED verlichting kunnen wij nu ook grote lampenkappen in combinatie met LED verlichting leveren.

Ons atelier met showroom is gevestigd in de boerderij aan het plein “de Brink” te Castricum en dient al jaren als de vertrouwde basis van waar wij onze klanten in Nederland, België, Duitsland en ver daarbuiten voorzien van unieke hand gemaakte lampenkappen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Home Lighting

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Regina Lampenkappen Atelier BV in Hoogevoort 4, Castricum Noord-Holland 1901 AS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Castricum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Castricum Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Castricum Noord-Holland, 1901 AS, Nederland

 • J.j. Perfors

  Prof van der Scheerlaan 9 Castricum Noord-Holland 1901 KN

 • Micayon

  Beverwijkerstraatweg 50 /C Castricum Noord-Holland 1901 NK

 • Woodcraft

  Schulpstet 30 Castricum Noord-Holland 1901 JJ

 • Duconsult

  Rooseveltlaan 20 Castricum Noord-Holland 1902 DL

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3708331]