Schumacher M H M

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Willem de Zwijgerlaan 114 , 1901 CT Castricum, Noord-Holland
Noord Kennemerland

E-mail

Over Schumacher M H M

Over Miriam Schumacher.
Ik heb 13 jaar ervaring als arts in de reguliere geneeskunde, gevolgd door inmiddels alweer 15 jaar in de natuurgeneeskunde.
Door het vrijwel continue volgen van opleidingen en bijscholingen hou ik mijn kennis up-to-date.

Inmiddels heb ik een breed scala aan behandelingsmogelijkheden tot mijn beschikking.

Werkwijze.
Samen met u ga ik zoeken naar de factoren die u ziek gemaakt of uit balans gebracht hebben en vervolgens stel ik mogelijke oplossingen voor. Om een goed totaalbeeld te kunnen vormen duurt het eerste consult ca. 5 kwartier; vervolgconsulten zijn een uur of een half uur.

Voeding en beweging.
Een essentieel onderdeel van mijn totaal-benadering richt zich op uw voedings- en bewegingsgewoonten. Met wat aanpassingen, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten, kunnen grote en duurzame verbeteringen voor uw gezondheid gerealiseerd worden. Bovendien is deze benadering ook zeer geschikt voor mensen die prima in hun vel zitten en die zich ervoor willen inzetten om dat zo te houden; voorkomen is immers beter dan genezen.

Afspraak maken
Hiervoor kunt u op de bovenstaande knop "Direct afspraak maken" klikken. U heeft hiervoor geen verwijzing van de huisarts nodig.

Vergoeding onkosten.
Bij vrijwel alle ziektekostenverzekeraars krijgt u de consultkosten over het algemeen geheel of gedeeltelijk vergoed als u aanvullend verzekerd bent.
Omdat het verplicht eigen risico niet geldt voor de zorg uit de aanvullende verzekering krijgt u direct vanaf het eerste consult vergoed.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schumacher M H M in Willem de Zwijgerlaan 114, Castricum Noord-Holland 1901 CT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Castricum Noord-Holland, 1901 CT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823110]