Zwiers en Admiraal Fysio- en Haptotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bloemgaarde 21 , 1902 HA Castricum, Noord-Holland
Noord Kennemerland

E-mail

Over Zwiers en Admiraal Fysio- en Haptotherapie

Fysiotherapie is een therapie die gericht is op de houding en het bewegingsapparaat en alles wat daar mee samenhangt. Wij werken met name volgens het hands-on en instructieprincipe. Fitness-apparatuur gebruiken wij niet, mocht u dat wel willen of wij achten dat noodzakelijk, dan verwijzen wij u daarvoor door naar collega’s.

De fysiotherapeutische behandeling vindt plaats in onze praktijk of aan huis als dit noodzakelijk is. Een behandeling geschiedt op verwijzing van een huisarts, bedrijfsarts, medisch specialist of op verwijzing van een collega.
De behandeling aan huis wordt door de zorgverzekeraars alleen vergoed als hiervoor een expliciete verwijzing van huisarts of specialist overlegd kan worden.

Ook bestaat sinds januari 2006 de mogelijkheid om zonder verwijzing een afspraak te maken met ons. Dit is bij de wet geregeld. De procedure is dan als volgt: u meldt zich aan en wij voeren een kortdurend gesprek met u en zonodig een lichamelijk onderzoek, met als doel te kijken of uw klacht in aanmerking komt voor fysiotherapeutische behandeling. Indien dat het geval is maken we vervolgafspraken om te onderzoeken en te behandelen. Zo niet dan verwijzen wij u eventueel naar de huisarts. In principe schrijven wij een kort verslag aan de huisarts over de uitkomst van de ‘screening’. Mocht u hier echter bezwaar tegen hebben dan doen wij dat niet.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Castricum Noord-Holland

Is Zwiers en Admiraal Fysio- en Haptotherapie in Bloemgaarde 21, Castricum Noord-Holland 1902 HA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Castricum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Castricum Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Castricum Noord-Holland, 1902 HA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826411]