Frank Keizer CV-Service

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorsvlegel 13 , 1648 HX De Goorn, Noord-Holland
West-Friesland

E-mail

Over Frank Keizer CV-Service

Wij zijn een erkend en betrouwbaar installatiebedrijf in De Goorn en voorzien onze klanten steevast van oplossingen op maat. Wat u wensen ook zijn, u kunt rekenen op een gedegen en goed advies.
U kunt dan denken aan problemen met uw ketel, onderhoud, sanitair, rioolstoringen en/of elektriciteit. Wij leveren en installeren ook zonnepanelen.
Kortom, u heeft te maken met een totaalinstallateur! Wij zijn als installatiebedrijf gespecialiseerd in de woningbouw, renovatiebouw en midden-en kleinbedrijven en voornamelijk werkzaam in de regio Hoorn.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Heating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Frank Keizer CV-Service in Dorsvlegel 13, De Goorn Noord-Holland 1648 HX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in De Goorn Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten De Goorn Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in De Goorn Noord-Holland, 1648 HX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825070]