Nieuw Elan Leenders Business & Partycatering

Door: Leenders Business & Partycatering  12-03-2008
Trefwoorden: Catering, Website, Lunch

Nieuw Elan Leenders Business & Partycatering:
120 jaar oude cateraar vernieuwt zichzelf

Afgelopen vrijdag ging de nieuwe website van Leenders Business & Partycatering ‘live’. De nieuwe website op Leenders Business & Partycateringhttp://www.leenders.com is een afspiegeling van het nieuwe elan van meer het meer dan 120 jaar oude cateringbedrijf. “Een rijke geschiedenis dankzij een duidelijke visie op catering en de toekomst van ons bedrijf” zo verklaart eigenaar Ad Bocxe de filosofie van zijn bedrijf. “Aandacht voor detail, culinair verrassend en tot in de puntjes verzorgd; ongeacht de omvang of aard van de cateringopdracht. Die persoonlijke aandacht voor de wensen van de opdrachtgever, goede relaties met organisatie- en evenementenbureau’s en locaties maakt ons voor veel gerenommeerde bedrijven de vaste cateringpartner. Dezelfde professionele betrokkenheid geldt ook voor particuliere opdrachtgevers”.

Leenders Business & Partycatering

Leenders Business & Partycatering heeft een rijke geschiedenis van vier generaties. Opgericht in 1887, vanuit de bakkerij en stalhouderij van overgrootvader Jan Leenders, heeft Leenders zich ontwikkeld tot een business en party cateraar op topniveau.
Vanuit het eigen partycentrum in De Kwakel bij Aalsmeer verzorgt Leenders voor zowel bedrijf als particulier culinaire catering. Voor veel organisaties is Leenders de vaste cateringpartner. Zo neemt zij onder meer de catering voor Schouwburg Almere en het Concertgebouw Amsterdam voor haar rekening. Voor elke gelegenheid biedt Leenders een bijzondere en creatieve invulling. Of het nu gaat om catering bij u op het bedrijf, bij u thuis, of op een verrassende locatie als een weiland, bouwterrein, kas, beurshal of stadsplein; Leenders kan de volledige organisatie van het evenement voor haar rekening nemen, inclusief de creatieve en culinaire invulling. In de samenwerking met organisatie- of evenementenbureaus en locaties toont Leenders Business & Partycatering zich een professioneel partner. Achter de schermen of in de spotlights.

Leenders Business & Partycentrum

De stalhouderij en bakkerij zijn al jaren geleden opgegaan in een van moderne faciliteiten voorzien party- en businesscentrum. Leenders Business & Partycentrum is bij uitstek dé locatie voor uw zakelijke en prive gelegenheden. De ruimtes zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle moderne voorzieningen. Onze gastvrijheid, creativiteit en ervaring maken ons de ceremoniemeester voor al uw gelegenheden. Uiteraard beschikken wij over vergaderarrangementen, maar ook uw ideeën zijn welkom. Op culinair gebied bieden wij tal van mogelijkheden om uw vergadering te omlijsten. Van ontbijt, brunch, lunch tot diner. Met diëten of andere wensen houden wij graag rekening.

Trefwoorden: Brunch, Businesscatering, Cateraar, Catering, Culinaire Catering, Dealerdagen, Diner, Evenementenbureau, Faciliteiten, Feesten, Huisstijl, Locaties, Lunch, Organisatiebureau, Partijen, Partycatering, Partycentrum, Productpresentaties, Recepties, Vergadercentrum, Vergadering, Vergaderlocatie, Website, Zakelijke Ontvangsten, Zalen,

Contact Leenders Business & Partycatering

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share